Bàsquet Manacor

16 abril 2014 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Visita del jugador ACB Jordi Grimau al Bàsquet Manacor

El B. Manacor, a més de la part estrictament esportiva, té molta cura de la formació del seu planter de jugadors. Així, dijous passat els nins i nines de les categories inferiors del Bàsquet Manacor van rebre la visita de Jordi Grimau, jugador de la màxima categoria del bàsquet espanyol. Els nins el varen acollir amb molta il·lusió i Jordi Grimau, format a les categories inferiors del Barça, va demostrar una gran simpatia i humor. El jugador, a més de compartir una estona i fotografiar-se amb els més menuts, va atendre totes les preguntes que li formularen en relació a la seva carrera esportiva. Fins i tot s’afegí a l’entrenament dels infantils i les minis a la pista exterior. El president del B. Manacor, Rafel Pastor, va agrair el detall a Jordi Grimau i l’obsequià amb una camiseta del club manacorí.

 

2a Autonòmica femenina

Restaurant Es Cruce 52 Santa Maria 37

Cop de timó de les sèniors en un partit molt seriós en què van derrotar un rival directe a la classificació, la qual cosa els permeté pujar al quart lloc i estar en disposició de jugar el play-off d’ascens a manca de 4 jornades per a la finalització de la fase regular. De seguir així les coses, el partit de la 25ena jornada contra el Llum de Campos pot ser crucial per afinançar el quart lloc o fins i tot assolir el tercer.

El matx de la setmana comença amb bona de circulació de pilota, la qual cosa va permetre trobar posicions de tir, tant exteriors com interiors (16-10, al primer període). Al començament del segon quart seguí la mateixa dinàmica fins que als darrers minuts el Santa Maria, gràcies al seu encert als tirs de tres punts, aconseguí l’empat (25-25). Al tercer quart les manacorines augmentaren la intensitat defensiva, però les pèrdues de pilota i el poc encert al tir exterior no va permetre agafar un avantatge ampli (37-34). Finalment al darrer període el B. Manacor assolí un alt nivell tant en atac com en defensa, desmuntant el joc del S. Maria, que ho intentà tot per remuntar però va caure per un ampli 52 a 37 que va fer justícia a l’esforç i concentració de les jugadores locals, que van ser ovacionades pel públic assistent.

 

Mini femení

B. Campos, 10 – B. Manacor Ã’ptica Es Centre, 41

Gran partit de les minis contra un rival molt fort físicament i que només havia perdut dos partits a la lliga. Les manacorines començaren concentrades. La defensa a tota pista era molt bona i la defensa a les jugadores grans del Campos també fou excel·lent. En atac es realitzaven bones accions, però l’encert a cistella no era el merescut. En el segon quart l’equip seguí amb una gran defensa, en atac es millorà l’encert, i es realitzaren grans accions individuals i col·lectives. Això permeté a l’equip aconseguir un parcial favorable de 18 punts. En el tercer quart l’equip no afluixà i es seguí defensant amb molta intensitat, fet que permeté seguir ampliant la distància en el joc i el marcador.

El quart i cinquè períodes foren també molt bons. L’actitud en defensa i en atac reflectí la gran millora de totes les nines, tant de manera individual com col·lectiva. Així s’arribà al darrer quart amb el marcador tancat i això féu que les jugadores baixessin una mica el ritme i que el partit acabés amb poques idees en atac i poca intensitat defensiva, la qual cosa, però, no pot deslluir el bon joc dels períodes anteriors.

 

Infantil Masculí

B. ManacorBicicletes caldentey, 92 – Binissalem, 50

Bon partit dels infantils, encara que el primer temps va ser una mica esbojarrat, amb mancances al joc col·lectiu. Tot i així s’arribà al descans amb una avantatge de 9 punts. A la segona meitat el manacorins canviaren el xip i començaren a desplegar la potència física en defensa i atac, amb accions molt bones que els permeteren assolir un ampli avantatge gràcies a l’actitud amb què s’encaren els dos darrers períodes.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com