REGIONAL PREFERENT. CE ALAIOR 2 – FERRE 4.

4 mayo 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol
C.E. FERRERIAS

L’equip regional que entrena Pere Vadell, ha conseguit una victoria providencial en el camp de l’Alaior per 2 a 4, en el que posiblement sigui sense cap dubte el millor partit del nostre equip en la lliga, avui sabent de la importancia dels 3 punts l’equip ha sortit a per totes contra un equip que té molt bona sortida a la contra i molt combatiu, els jugadors s’han empleat a fons fins el darrer minut dels 7 que han afegit, en un dels forts de l’equip alaiorenc les jugades d’estrategia han conseguit els 2 gols, a part de les sortides de corners hem treballat i presionat molt be la seva sortida, ja que en jugada no ens han creat molt perill mentre que nosaltres hem tingut bones opcions per fer més gols, en el tram final el futbol ha estat just amb nosaltres.

Durant l’inici de partit la bona organització i intensitat ha fet que tinguessim en control absolut del partit, ja en els primers 5 minuts hem pogut fer el primer gol, peró no hem pogut arribar, en el minut 12 Oscar Meliton amb el cap ha ficat una pilota en el pal, peró en el refus en Lluís Lopez no ha perdonat fent el primer gol, l’equip local ha estirat més lineas peró hem estat encertats i fent bones ajudes en defensa, ha estat en un corner i en la primera ocasió que arribaven en el minut 24 que empataven, ha estat un cop dur ja que fins després haviem estat superiors, el partit ha quedat obert i l’Alaior agafat més moral, peró hem sabut contrarrestar els seus intents amb pilotes llargues, nosaltres hem fet bones combinacions avui, fins el descans hem tingut 2 bones aproximacions, a més de un clar penal sobre Quel Enrich i un altra falta a Helenio dins l’area, avui els nostres jugadors hi han posat molta intensitat i la recompensa tenia que arribar.

L’equip ha sortit a per totes arriscant en el segon temps, conseguint en Quel Enrich el segon gol en el minut 2 de la represa, hem tingut bons moments de futbol sense perdre la cara en el partit tot i tenir un equip que juga molt fort, i fet algunes faltes que mereixien targeta, peró a mesura que passaven els minuts hem arribat en 2 ocasions molt clares davant el porter que ha aturat de manera fantastica, quan ells anaven a per l’empat, la primera d’elles en una bona jugada de Helenio per la banda que no hem pogut convertir per poc i una altra que ha tret el porter a Xavi amb el peu, poc després ha arribat l’empat alaiorenc amb un altra corner, no podia ser tant injust els futbol avui amb el nostre equip i en el minut 89 en una gran sortida nostra i per velocitat la pilota ha quedat per Nil Meliá que ha fet el 2 a 3 que ha desfermat l’euforia dels jugadors i aficionats que hi havia a Alaior, teniem que estar atents en els minuts afegits en que hi ha hagut varies incidencies com una agressió a Fabri i allargat 7 o 8 minuts, en una altra contra hem tingut una dobla ocasió que han tret damunt la linea de gol, en el minut 95 ha arribat la sentencia quan en Toni Catala en una bona jugada ha retallat el defensor i fet el definitiu 2 a 4, que ha fet justicia a el gran partit dels nostres jugadors que ens permet tenir opcions.

La setmana que ve partit més que decisiu a Es Migjorn sera una gran final, en que si guanyam sortirem liders a falta de 1 partit, necessitam l’ajuda de la nostra afició per conseguir la victoria ja ho sabeu diumenge que ve a les 17 hores a Es Migjorn, l’equip amb les maximes ganes de donar ho tot i treure els 3 punts.

Enhorabona a tot l’equip per la gran victoria, FORÇA FERRE!!!

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com