BÀSQUET MANACOR

6 mayo 2014 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Escoleta del Bàsquet Manacor: Qui té un amic té un tresor!!!

L’escoleta del Bàsquet Manacor ha iniciat una campanya que té com a finalitat fomentar els valors de l’amistat i el companyerisme, així com facilitar que els nins i nines puguin gaudir del bàsquet amb els seus amics i donar a conèixer tasca educativa del B. Manacor.

Per això durant tot aquest mes de maig els nins i nines de l’escoleta que ho desitgin podran venir acompanyats d’un amic o amiga durant una setmana i, a més, seran obsequiats amb una pilota de bàsquet. Si l’acompanyant decideix continuar tot el mes, la quota de maig serà compartida, és a dir, a meitat de preu.

Finalment, dissabte dia 7 de juny els nins i nines de l’escoleta, i també els acompanyants, gaudiran de la festa esportiva de final de temporada on s’ho passaran beníssim!

 

Les sèniors a una passa de la classificació

2a autonòmica femenina

B. Manacor Restauran Es Cruze, 29 . U.E Llosetina, 58

Final de temporada d’infart per a les sèniors que diumenge van ser derrotades a la pista de La Salle per part del Llosetina, líder de la categoria, per un resultat per ventura massa ampli després de veure la lluita i l’entrega de les manacorines. Tanmateix el resultat és el que val. Resten dues jornades i el B. Manacor ha d’aconseguir una victòria per a classificar-se per al play-off al títol i l’ascens. Ben segur que ho aconseguiran!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com