CAP DE SETMANA INTENS PER LA GENT DEL FÍSICS CIUTADELLA AMB CURS A MALLORCA

30 mayo 2014 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

CAP DE SETMANA INTENS PER LA GENT DEL FÍSICS CIUTADELLA AMB CURS A MALLORCA, RECONEIXEMENT A MADRID A PERE CALAFAT, EXHIBICIÓ AS PINS DE KARATE I TAICHI I NA NEREA PONS AL ‘CIUTAT DE MAÓ’ DE BOXA

Cap de setmana complert aquests dies pels tècnics i esportistes del FÍSICS CIUTADELLA. Demà dissabte el nostre gran mestre 6 Dan, Pere Calafat, serà a Madrid a una gran gal·la de reconeixements que es lliuraran als millors d’Espanya. I entre ells, convidat per la Federació Espanyola de Karate, hi serà clar en Pere Calafat.
A part, un grup de fins a 10 karateques del gimnàs de Ciutadella es desplaça a Pollença (Mallorca) per assistir a un interessant curs, de la mà dels prestigiosos competidors italians, Luigi Busa (actual campió del món -75 quilos) i Estefano Maniscalo (tercer del Món y subcampió d’Europa de +84 quilos).
I demà dissabte matí, d’11’30 a 12’15 hores, membres del FÍSICS CIUTADELLA donaran unes exhibicions de karate i taichi, amb el nou fitxatge ‘bomba’ Àngel Quevedo, a unes activitats contra el càncer organitzades a la plaça des Pins.
Finalment, dir que la nostra prometedora boxejadora Nerea Pons participa demà dissabte al primer Trofeu Ciutat de Maó de boxa, kick boxing i k1 que es celebrarà al Poliesportiu Municipal de Maó.

Fotos: Pere Calafat, de blau amb el grup de karateques. I Nerea Pons, rebent un diploma

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com