4 junio 2014 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

APLAUDIMENTS PER A LES SÈNIORS, TERCERES AL CAMPIONAT

Play-off sènior femení 2a Autonòmica

B. Manacor R. Es Cruce, 52 – B. Campos , 42

Excel·lent final de temporada del sènior femení del Bàsquet Manacor, que ha assolit el tercer lloc després véncer el Campos en un partit molt disputat en el qual les manacorines van remuntar un desavantatge d’entre 6 i 8 punts per, finalment, imposar-se de 10.

El B. Manacor va arribar al partit amb les forces molt justes després d’haver disputat els tres partits de la semifinal contra el U.E Llosetina –líder de la fase regular– i aconseguir derrotar-lo en el segon partit i forçar així el tercer.

Però el matx contra el Llum de Mar de Campos va començar malament, amb poca intensitat en defensa i sense idees en atac. D’aquesta manera el Campos es va col·locar al capdavant a la fi del primer quart (5-11). Al segon el B. Manacor va millorar en defensa i va tancar el rebot a la seva zona, pero la falta d’encert als tirs lliures, tan sols 1 de 10, no li va permetre reduir el desavantatge al marcador (12-20 al descans).

Durant el tercer quart les jugadores manacorines van millorar en atac, van aconseguir bones posicions de tir i va ser més agressives en les penetracions a cistella. Tanmateix el Campos no es va rendir facilment i es va arribar al final del quart per davall al marcador (30-36).

Però el B. Manacor no es va arronsar i les jugadores van posar una marxa més, amb una gran defensa i ràpides transicions que els permeteren avançar-se al marcador amb un parcial de 10-0 a falta de cinc minuts per acabar el partit. El Campos va intentar reaccionar sense aconseguir-ho. El Manacor no va baixar el ritme en cap moment, aconseguint així una victòria molt treballada, més que merescuda, que va significar un premi a l’esforç col·lectiu d’un equip que ha lluitat i competit durant tota la temporada.

Enhorabona a totes les jugadores i a l’entrenador, Montse Pascual.

FINAL DE TEMPORADA DE L’ESCOLETA DE BÀSQUET

Dissabte va tenir lloc la diada de clausura de la temporada de l’Escoleta de Bàsquet.  Una quarantena llarga de nins i nines gaudiren de les activitats lúdiques que el club havia preparat especial per a ells, amb berenar inclòs. Destacar la gran afluència d’infants a l’escoleta del B. Manacor i la satisfacció de les famílies.

DARRER PARTIT DEL PREMINI FEMENÍ

De la seva banda, les preminis van jugar el darrer partit de la temporada. El conjunt femení ha evolucionat molt positivament durant el campionat i ha crecut en quantitat i en qualitat. Enhorabona a totes les nines.