Bàsquet Manacor

11 junio 2014 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Bàsquet Manacor

 

L’EQUIP MINI FEMENÍ ÒPTICA ES CENTRE ACABÀ LA TEMPORADA AMB UNA GRAN VICTÒRIA

 

Cide, 17 – B. Manacor Òptica Es Centre 47

Les jugadores de l’equip mini femení varen acabar la lliga regular amb una gran victòria contra el CIDE.

Tanmateix el B. Manacor va començar el partit una mica adormit, la qual va permetre que l’equip local realitzes cistelles amb facilitat. En atac també faltà encert i l’anotació fou molt baixa. A partir dels segon quart, però, les jugadores manacorines van despertar, es van posar les piles i, amb una gran defensa i un gran joc d’atac, van aconseguir un parcial favorable rere l’altra.

El partit acabà amb una merescuda victòria i amb l’alegria de tot l’equip i de les famílies que aprofitaren el final de lliga per retre un preciós homenatge a tot l’equip.

 

JA PODEU APUNTAR-VOS AL X CAMPUS DIVERBÀSQUET DEL BÀSQUET MANACOR

Aquest campus té com a finalitat fer que els nins i nines tinguin una setmana divertida, lúdica i educativa.

De la mà de entrenadors, Mestres d’Educació Primària i Professors titulats, oferirem activitats esportives, activitats de lleure, psicomotricitat, entrenaments en llengua anglesa i tot tipus d’activitats encaminades a la diversió i educació dels vostres fills i filles.

El Campus és obert a tots els jugadors de bàsquet, però també nins i nines que no han practicat mai aquest esport: jovenes i jovenetes que volen conèixer l’esport de la cistella o simplement ninets i ninetes que volen passar una setmana de diversió i companyonia un cop acabada l’escola.

L’horari és de 9 a 14 hores. És un horari flexible que es podrà adaptar a les necessitats de cada família. A més, el Campus estarà obert a partir de les vuit per a aquelles famílies que treballen els matins i, finalment, també hi ha servei de menjador fins a les 15 h.

 

INSCRIPCIONS AL BANC SABADELL O AL POLIESPORTIU LA SALLE DE DILLUNS A DIVENDRES DE SET A VUIT DE LA TARDA.

INFORMACIÓ: FACEBOOK DEL BÀSQUET MANACOR O AL TELEFON 667025063 (XISCO MIRÓ)

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com