Dijous passat, dia 12, al Bar Sito de la plaça de Son Fortesa, s’inaugurà la penya “Jogo Bonito”, amb l’assistència del president del Club Toni Garau.

16 junio 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Presentaciones
Penya Baleares Jogo Bonito

La nova penya te una característica força curiosa: bona part dels integrants son músics. Hi podem trobar Pep Toni (Oliva Trencada), Jaume Bergas (Negre i Tres Colors), Frederic Melis (Nawuito records), Jaume Rebassa (ex-Boulevard Maria), Tomeu Gomila (Orphans of Waits), Javier Garcia (Los Goonies), Jorge Herrero (fill de na Miquela Llado de Música Nostra), Joan Ribot, Viçens Amengual, etc Així no és estrany que el logo de la penya sigui un disc de vinil blanc i blau.

Juanvi, l’amo del bar, s’encarregà de tot. L’acte serví per acomiadar a Xavi Ginard, que no es cansa de rebre homenatges, i per a descobrir que en Miquel Vadell, Cap de Premsa del Club, té un important passat com a rocker: va ser el bateria dels grups Via de cintura, La Burot i Arde el Mar, que guanyà el concurs de Pop-Rock de l’any 1987.

Llarga vida a Jogo Bonito, a l’Atlètic Balears i al Rock and Roll.

Miquel Pou – Àrea Social

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com