Campus del CD Manacor ha rebut la visita del Jugador Sergi Darder

5 julio 2014 | Por Redacción | Categoria: Campus, Fútbol
SERGI DARDER

Aquest matí el Campus del CD Manacor ha rebut la visita del Jugador del  Malaga CF i exjugador del CD Manacor, Sergi Darder, que ha estat participant i explicant la seva experiència com a jugador professional.

Cal recordar que aquesta temporada, en Sergi Darder ha jugat un total de 29 partits amb el Málaga CF, 25 de titular i ha marcat 2 gols. Cal també destacar que no ha rebut cap targeta vermella en tota la temporada.

Escoltar els seus consells i la seva experiència ha estat molt gratificant pels participants al campus que veuen amb en Sergi Darder un bon exemple a seguir.

Com és lògic, tots els nins han volgut fotografiar-se amb ell.

Vos deixam algunes de les imatges:

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com