Constancia Poblense, televisado por IB3

26 agosto 2014 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
 Constància - Poblense

PRESENTACIÓ DEL CARTELL PER AL PRÒXIM PARTIT DE LLIGA. IB3 RETRANSMETRÀ EL PARTIT EN DIRECTE PER A TOTES LES BALEARS.

Aquest matí s’ha presentat a les oficines del Club Esportiu Constància el cartell oficial per a donar a conèixer el pròxim partit de Lliga davant l’equip del “UD Poblense” que se disputarà el proper diumenge 31 d’agost a les 12 del migdia i que serà emès per la senyal de la televisió autonòmica de les Illes Balears IB3.

 

El Cartell vol animar a tots aquells aficionats del Club Esportiu Constància a un apropament al Nou Camp d’Inca per a animar al seu equip davant aquest important esdeveniment esportiu. A les instal·lacions blanquinegres ja tenen tot preparat per a rebre a un dels conjunts més forts de tota la tercera divisió i per a donar la més bona imatge possible davant de socis, aficionats i simpatitzants aprofitant l’ocasió per aconseguir també una important victòria davant els jugadors de Sa Pobla.

 

Tres punts importants per tractar de encapçalar la taula i per a ésser per damunt del seu rival a la classificació una vegada hagi finalitzat l’encontre.

 

El Club Esportiu Constància ha volgut recordar també que encara està oberta la campanya de socis, “Sóc del Constància” i que poden passar per les oficines del Club o posar-se en contacte amb el departament d’atenció al soci de la institució per a tramitar el seu carnet per tal d’aconseguir unes condicions molt afavoridores a l’hora de accedir al camp de quasi un 50 % d’estalvi en el cost d’acudir a tots els partits.

 

La directiva de la nova junta gestora del Club té el desig de que aquesta nova jornada l’afició del CE Constància pugi assaborir un nou triomf de l’equip Inquer a la gespa del Nou Camp.

 

Constància - Poblense

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com