ÀNGEL QUEVEDO, A UN RECONEGUT CURS DE TAIJIQUAN, EN MANS DEL SEU MESTRE I REFERENT, GIANFRANCO PACE

12 diciembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
ANGEL QUEVEDO

ANGEL QUEVEDO

El prestigiós mestre de Tai Chi del FÍSICS CIUTADELLA, Àngel Quevedo, es va desplaçar aquests passats dies a Barcelona, al costat del seu alumne més veterà del gimnàs, per realitzar un seminari amb Gianfranco Pace, el seu mestre i referent al món del Tai Chi. El mestre Pace és el director tècnic de la ITKA (International Taiji Quan Kung Fu Association), amb seu a Sicília. El curs s’ha celebrat al centre per a l’estudi del Taijiquan estil Chen del mestre Luciano Vida, representant del la ITKA a Espanya. «Com sempre una meravella gaudir tant del nivell tècnic com dels seus ensenyaments. L’essència del taijiquan resideix en els matisos del seu moviment més que en els moviments en sí», comenta Quevedo, ja de tornada a l’illa. Com diu el mestre «hem de crear una nova consciència de moviment a través de la intenció (ment) que alliberi l’energia i impedeixi que s’estanqui i la relaxació psicofísica farà que el cos es mogui sense cap tipus d’acció», diu.
El Taijiquan és un art marcial que lamentablement segueix sent desconegut per a moltes persones. La seva pràctica corregeix i prevé problemes de salut com a dolors d’esquena per motiu musculars o estructurals, estats d’ansietat, depressions, asimetries, marejos, millora l’estat d’ànim, dóna consciència corporal i un altre gran etcètera, sense oblidar la seva part marcial pel que tingui un interès a desenvolupar-ho.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com