Catalunya-Illes Balears (3-0) Tercera victòria consecutiva de les Sub-16

7 febrero 2015 | Por Redacción | Categoria: Convocatorias Selecciones, Fútbol, Fútbol femenino
Foto Sub-16 (Futbolbalear)

Foto Sub-16 (Futbolbalear)

La Selecció Catalana sub 16 femenina ha guanyat a les Illes Balears per 3 a 0 en el primer partit de la 2a fase del Campionat d’Espanya que s’ha disputat aquest matí a Vilafranca del Penedès.
La Selecció Catalana sub 16 femenina, dirigida per Natàlia Arroyo, ha sumat tres punts més als sis que ja va aconseguir a la primera fase després de vèncer aquest matí a la selecció de les Illes Balears. Catalunya ha dominat els 80 minuts de partit i ha mantingut la porteria a 0. Al minut 11 Catalunya ja ha avisat amb una gran ocasió d’Anna Bernadí que ha enviat la pilota al travesser. Pocs minuts després, ha estat Laia Muñoz qui ha rematat a porteria després d’una assistència d’Helena Barco amb un xut que ha pogut aturar amb el peu la portera balear.

 

Amb les intencions ben clares, ha estat Laia Muñoz qui al minut 15 ha superat la portera en l’1 contra 1 i ha marcat el primer gol del partit. Amb l’avantatge per la mínima al marcador, Catalunya ha perseguit el segon gol per aconseguir més distància al marcador però cap jugada ha pogut finalitzar en gol. El resultat amb el qual s’ha arribat al descans no ha reflectit el que s’ha viscut al terreny de joc, ja que les catalanes han gaudit de la possessió de la pilota i de diverses ocasions.

Finalment, el segon gol ha arribat al minut 53 quan Ona Batlle ha pogut rematar a porteria després d’una assistència des de la banda esquerra. Les Illes Balears no han pogut creuar la línia defensiva catalana en cap moment del partit i no han generat cap ocasió de perill clara.

En el temps afegit, la mateixa Ona Batlle ha sentenciat el partit amb un gol gairebé idèntic al segon. Després d’una jugada per la banda esquerra, Laia Muñoz ha assistit ha Ona que ha pogut rematar a porteria i marcar el 3 a 0.

 

 

Catalunya: Gemma Font, Ona Batlle, Berta Pujades (Laia Ballesté, 63’), Laia Aleixandrí, Berta Bou, Laia Muñoz, Candela Andújar, Mariona Segalés, Laura Galcerán, Anna Bernadí (Carla Niubó, 65’), i Helena Barco (Núria Descàrrega, 46’).

Illes Balears: Catalina Thomas, Andrea Alcaide, Ruth Álvarez, Maria Villar, Rebeca Escalas, Catalina Serra (Iria G. Omoigui, 49’), Zaida Alfaya, Núria Soler (Teresa Perelló, 63’), Rocío García (Patricia Trave, 65’), Margalida Cueto i Paula Sintés.

Gols:  1 – 0 Laia Muñóz (15), 2 – 0 Ona Batlle (53’), 3 – 0 Ona Batlle (81’)

Targetes Grogues:

Catalunya: Mariona Segalés (26’)

Illes Balears: Andrea Alcaide (34’)

Conjunt arbitral:

Àrbitre: Jordi Molina Fernández

Assistents: Bernat Mas López i Francisco García Bravo

4t àrbitre:  Gerard Castellet

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com