PRESENTACIÓ DELS EQUIPS DEL CDA LLUBÍ

9 marzo 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Presentaciones
Presentación

Presentación

Ahir diumenge va tenir lloc la presentació de tots els equips del CDA Llubí. A partir de les 10 del dematí el camp de futbol es va tenyir de color vermell, ja que tots els jugadors, entrenadors, delegats… començaren a aparèixer vestits amb el xandall vermell del club. Després de la fotografia de rigor, els equips varen ser presentats un darrere l’altre. A continuació, intervingueren Miquel Bestard, president de la Federació de Futbol de les Illes Balears; Joan Ramis, batle de Llubí; Toni Vallespir Perelló, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Llubí, i també el president del CDA Llubí, Gabriel Bennassar.
La jornada es va cloure amb el partit de futbol de primera regional que va enfrontar el CDA Llubí amateur amb el Pilares la Soledat i amb un dinar que va tenir lloc al local municipal de la Canestreta.
El CDA vol agrair als patrocinadors ( Conserves Rosselló, Servibroker Perelló Correduria Seguros, Assortiment, Bon Grup i Més Blanca) la seva inestimable col·laboració, així com també vol mostrar el seu agraïment a l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Llubí per tot el seu suport. Finalment, moltes de gràcies també a nAntònia Llompart, per haver presentat l’acte, i a en Domingo Quetglas Ferragut, per haver-se encarregat de fer les fotografies.

Gràcies a tothom i amunt CDA!

— con Llubi Sportiu

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com