Juande Huertas, referent del Jiu Jitsu, torna al FÍSICS CIUTADELLA

6 junio 2015 | Por Editor | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
Juande Huertas

Juande Huertas

El lluitador-monitor de Ciutadella Juande Huertas ha tornat als seus orígens. Després d’un llarg temps com a alumne aventajat d’una de les millors acadèmies d’Espanya, situada a Barcelona, Huertas s’ha posat a fer feina de valent en el FÍSICS CIUTADELLA, el seu club. I ha vingut a l’illa amb l’objectiu de donar a conèixer i implantar un art marcial de moda i en expansió a Europa com és el Jiu Jitsu.
Huertas aquests darreras mesos ha estat competint per tota Europa al més alt nivell, deixant el pavelló del FÍSICS molt alt, tant en el Nacional com a l’Europeu i Open de Roma que ha disputat recentment.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Comentarios cerrados