Maria Oliver Ferrà, al Campionat d’Europa Cadet de Judo

25 junio 2015 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
Maria Oliver Ferrà

Maria Oliver Ferrà

La judoka sineuera Maria Oliver Ferrà, del Club Taikukan, s’ha classificat per disputar el Campionat d’Europa Cadet 2015, que se celebrarà a Sofia (Bulgària) els dies 3 i 4 de juliol, i ho farà en la categoria de Cadet Femení -48 Kg.
Després d’una temporada plena d’èxits i medalles durant el seu primer any de cadet (bronze -categoria de menys de 48 kg- a la Copa A de judo de Cadets, a Burgos; bronze a la Copa d’Espanya Infantil i Cadet Isabel Fernández, a Santa Pola (Alacant); bronze a l’European Cup Cadet International “Ciudad Fuengirola”) Oliver ha aconseguit situar el judo sineuer al capdamunt, gràcies al seu treball, constància i al suport incondicional dels seus entrenadors, companys i de la Federació Balear de Judo i EE AA.
La joventut, la força de voluntat, la bona feina, la seva capacitat de sacrifici i la constància auguren que Maria té un gran futur esportiu.

Maria Oliver Ferrà

Maria Oliver Ferrà

.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

fuente: dingola.net

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com