FRANK MUÑOZ ‘FITXA’ A JOSÉ CALERO COM A TÈCNIC I AL FÍSICS CIUTADELLA PEL SEU RETORN AL RING

16 julio 2015 | Por Redacción | Categoria: Boxeo, Otros Deportes
FRANK

FRANK

Confirmat. El pròxim dia 4 d’agost el lluitador de Ciutadella Frank Muñoz tornarà a la competició quasi bé mig any després. Ho farà a Saint Tropez, a França, per veure’s les cares amb un púgil d’aquell país, Zinedine Hameurlin, de contrastada qualitat.
I pel seu esperat retorn Frank Muñoz ha volgut contar amb els serveis del tècnic de boxa i kickboxing del FÍSICS CIUTADELLA, José Rodríguez Calero. La Pantera de Menorca es troba ja a Menorca, entrenant-se a diari a les ordres de Calero i a les instal·lacions del club de ponent.
Muñoz vol recuperar senssacions lluitant, que és el que més li agrada, i tornar a demostrar que està encara entre els millors del món en la seva especialitat. I en aquest homenatge al gran Philippe de Banner que es fa a França el pròxim mes, el ciutadellenc vol començar a demostrar que encara hi és, deixada ja enrera la seva etapa d’examens a la Universitat d’Amsterdam.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com