Firmat l’acord entre el CCE Sant Lluís i el CD Menorca

27 julio 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
.

.

Aquest capvespre sa signat l’acord entre el CCE Sant Lluís i el CD Menorca per la categoria Juvenil. La firma sa produit al Estadi Maonès on els dos presidents, Rosendo Pons per part del CCE i Àngel Rio per part del CD Menorca, han fet l’acte oficial de signatura de on les dues entitats esperen treure una benefici per els seus equips juvenils, especialment per tots els jugadors que estan amb edat juvenil i que d’aquesta forma tenen equip per poder competir la temporada 2015-2016.

Els dos presidentes reforçan d’aquesta manera els seus projectes esportius d’on els jugadors sub-19 de els dos Clubs tindran sortida per poder seguir jugant al millor nivell futbolístic. L’acord es una mostra de que amb respecte entre Clubs i un bon entendiment, els beneficiats son els propis jugadors. Tant el CD Menorca com el CCE Sant Lluís, volen d’aquesta manera respectar a l’altre Entitat i fugir de unes guerres entre Clubs per tal de tenir uns equips juvenils de lo mes competitius possibles per fer que els seus jugadors puguin gaudir de minuts importants dins les seves plantilles juvenils.

Cal resaltar, que per que aquest acord es pugui dur a terme, faltarà la aprovació dels propis jugadors que hagin d’anar cedits a l’altre entitat així com també el vist i plau dels seus pares.

L’unió entre dos clubs es possible, amb respecte entre les dues entitats i no de la manera que es fa actualment a una part del futbol juvenil menorquí

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com