El batle de Palma acompanya als infants del projecte socioeducatiu Naüm que visiten la Copa del Rey de Vela

7 agosto 2015 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Vela
.

.

José Hila: “Un aconteixement tan important com és la Copa del Rei de Vela ha de tenir també un caire social i que la ciutat l’aprofiti, com és fer possible que els nostres nins i nines facin diferents activitats”

 

Els infants de Naüm han seguit la competició des d’un vaixell que els ha prestat el Club Nàutic

 

Palma, 7 d’agost de 2015.- El batle de Palma, José Hila, ha acompanyat avui el grup de 15 nins i nines del projecte socioeducativu Naüm per a infants en risc d’exclusió social, que avui han visitat la Copa del Rei de Vela. També han estat presents el president del Club Nàutic, Javier Sanz, la tinent de batlia d’Educació i Esports, Susanna Moll i el director general, Sergio Rodríguez.

 

Hila ha destacat que aquesta iniciativa municipal ha fet possible que “aquests nins i nines tenguin la oportunitat de sortir de la seva situació habitual i viure aquesta gran experiència de sortir a navegar per la Badia de Palma i pasar tot el dia a la mar”.

 

El batle ha senyalat que “hem recuperat un projecte que s’havia deixat de fer en la passada legislatura” i ha subratllat que “un aconteixement tan important com és la Copa del Rei de Vela ha de tenir també un caire social i que la ciutat l’aprofiti, com és fer possible que els nostres nins i nines facin diferents activitats”.

 

Els infants, acompanyats pels seus monitors, han fet un recorregut per conèixer les instal·lacions del club Nàutic, on els velers participants estaven a punt d’iniciar la regata. A continuació han pujat a un vaixell que el Club Nàutic ha posat a la seva disposició per seguir des d’alta mar la competició deportiva.

 

El batle ha agraït personalment al president del Reial Club Nàutic, Javier Sanz, que hagi recolzat aquest projecte posant a disposició un vaixell, una col·laboració que “dóna als infants de Naüm de viure una experiència molt diferente, inoblidable”.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com