Festa, solidaritat i, sobretot, futbol

20 septiembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Homenaje
.

.

Ahir dissabte, jugadors i jugadores, familiars, amics i aficionats del món del futbol es varen concentrar al poliesportiu per celebrar la presentació de totes les categories del CE Sineu de la temporada 2015-2016. Des de l’escola de futbol fins els amateurs, passant pels prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets i juvenils, el camp de futbol es va tenyir de vermell i negre, els colors del CE Sineu. Mentre l’speaker, Tomeu Ripoll, anava presentant cada un dels jugadors i jugadores, aquests desfilaven cap el terreny de joc per després poder fer la foto de rigor de cada una de les categories.

No va faltar el suport de l’Ajuntament, amb la presència dels regidors Miquel Gelabert, Carles Ramis, Magdalena Genovart i Joana Maria Mestre.

Abans de la presentació, els cadets havien guanyat 4 a 1 al Llosetense, en el segon partit de la seva lliga.

 

Sineu, terra d’acollida

Membres de l'Ajuntament i de Gent per Sineu es retrataren amb la pancarta.

Amb tots els equips enmig del camp de futbol, la regidora de benestar social, Joana Maria Mestre Miquel, va llegir el manifest de la Plataforma “Mallorca terra d’acollida” que s’havia elaborat per ser llegit ahir a tots els pobles adherits a aquesta Plataforma i que el que pretén és denunciar l’Europa fortalesa, exigir l’acceptació de les “quotes” que proposa la UE i demanar la creació d’una xarxa de municipis d’acollida de persones refugiades a balears.

El manifest acaba dient que un nin siri, en Kinan Masalmeh, ho va dir molt clar fa unes setmanes: “My message is, please help Siria. Sirians need help now. You just stop the war! We don’t want to go to Europe. Just stop de war in Siria. Just that” (Ajudau a Siria, els sirians necessitam ajuda ara, aturau la guerra, noltros no volem venir a Europa, just volem que s’aturi la guerra a Siria, només això).

 

L’equip amateur perd immerescudament

A les 18,15 h començava l’interessant partit de Preferent entre el Sineu i el Campanet, entrenat pel sineuer Toni Florit. El resultat final de 0 a 1 fou del tot immerescut ja que l’equip visitant quasi no va inquietat el porter local i en una falta a la segona part va aconseguir l’únic gol del partit. El CE Sineu es va merèixer treure algun punt d’aquest partit. Destacar l’arbitratge de Rafel Serra ja que va expulsar als dos entrenadors del Sineu i va mostrar moltes targetes grogues (7 grogues i una vermella al CE Sineu i 4 grogues als visitants).

 

Sopar de més de 200 persones

La festa va continuar amb el sopar de torrat on s’hi havien apuntat dos centenars d’aficionats. Amb l’animació infantil i la música, la festa ha acabat fins ben entrada la nit.

I mentre, el club està gestionat per un grup de pares que s’han posat al capdavant a l’espera de la convocatòria de les eleccions per a constituir una nova Junta Directiva. Pep Bergas i Joan Ignasi Ferrer són dos dels pares que treballen perquè segueixi l’èxit esportiu del CE Sineu.

A la propera Díngola en paper hi trobareu les fotos de cada un dels equips que conformen el CE Sineu 2015-2016. Sort i visca el Sineu!!.

fuente:

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com