Joan Moreno i Marina Bagur guanyadors de la San Silvestre 2015. Menorca San Lluis

27 diciembre 2015 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
San Silvestre Guanyadors

San Silvestre Guanyadors

Joan Moreno, del CECOME-CCE Sant Lluís , i Marina Bagur, del FC Barcelona han estat els guanyadors absoluts de la dissetena edició de la San Silvestre, que s’ha disputat avui matí a Sant Lluís, organitzada per el CCE Sant Lluís, l’Ajuntament de Sant Lluís, la Federació d’Atletisme de les Illes Balears i Elitechip.

Una cursa en la que s’han inscrit més de 300 atletes i que ha comptat com amb un dia explèndi per correr. El Cos de Sant Lluís s’ha omplert d’un nombrós públic que ha disfrutat de cada una de les carreres programades. Cal destacar els grans resultats assolits per els atletes del CECOME-CCE Sant Lluis en les distintes curses programades.

san silvestre iniciacio

.

La matinal ha començat amb la sortida per els més petits fins la categoria infantil amb un circuit urbà de 260 a 1165 metres, amb tres sortides diferencíades. Els guanyadors d’aquestes curses per els carrers de Sant Lluís han estat en fèmines Alba Rovellada en Baby, Yzabelle Maciel en Iniciació, Aina Lluch en Benjamí, Yasna Maciel en Aleví, i Judit Puig en Infantil. En masculí, Angel Perelló en Baby, Sergi Pons en Iniciació, Jaume Seguí en Benjamí, Sergi Pons García en Aleví i Francisco Izquierdo en Infantil.

La darrera sortida ha estat la Absoluta, en la que hi han participat atletes de categoria Cadet fins a Veterans. 5450 metres en dues voltes a un circuit urbà i interurbà amb l’opció de fer una sola volta 2725 metros,  per les fèmines i la cursa popular.

L’atleta del CECOME-CCE Sant Lluís, Joan Moreno, ha fet el recorregut amb 17 minuts i 50 segons,  tot just després, ha entrat en segon lloc, i primer de la seva categoria, Sergi Reurer, també del CECOME-CCE Sant Lluís, amb un temps de 18 minuts i 4 segons. Tercer de l’Absoluta i primer de la seva categoria ha entrat l’atleta del Xtrem Calivà Triatló, Nil Riudavets amb un temps de 18 minuts i 13 segons.

Sortida de la Cursa Absoluta

Sortida de la Cursa Absoluta

Sortida de la Cursa Absoluta

El primer lloc en la categoria femenina ha estat per Marina Bagur, del FC Barcelona, que ha fet un temps de 21 minuts i 7 segons, segona ha estat Àngela López, que a la vegada ha estat primera de la seva categoria, l’atleta del Avinent Ca Manresa ha auturat el cronòmetre en 21 minuts i 59 segons. La tercera classificada ha estat Tina Ameller, del Menorca Atletisme Intersport, amb un temps de 22 minuts i 13 segons.

Altres atletes que han inscrit el seu nom com a guanyadors de les seves categories son Josep Olives, Oscar Paradís, Jose Luís Domínguez, Flavio Dooley, Sebas Villalonga, Pedro Goñalons, Matías Orfila, Sandra Barber, Marta De Vicente, María Jesús Salgado, Francesc Sintes i Pili Olives.

Podeu consultar la classificació oficial de la prova a la pàgina Elitechip.

san silvestre sortida 2

San Silvestre sortida 2

Aquesta tradicional cursa de final d’any compte amb nombrosos patrocinadors als que volem agrair la seva col.laboració. També un agraiment especial als membres de Protecció Civil, Creu Roja i Policia Local de Sant Lluís, que vetlen per la seguretat de la prova. També imprescindible i digne d’agrair es la col.laboració de l’Ajuntament de Sant Lluís, voluntaris de la Secció d’Atletisme del CCE Sant Lluís i Elitechip. En darrer lloc, però els més importants, els atletes, sense ells no hi hauria cursa, ells han omplert els carrers de Sant Lluís d’un esperit competitiu i alegre a la vegada.

A continuació algunes imatges mes de la Cursa Sant Silvestre 2015.

san silvestre 3 san silvestre 2 san silestre 1 san silvestre 5 san silvestre 4

san silvestre sortida infantils san silvestre sortida aleins san silvestre eterans

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com