Els de Moyano, a per el primer triomf del 2016

15 enero 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Menorca
.

.

Primer partit com a local del 2016 de l’equip regional de Jose Angel Moyano, el que disputés aquest mateix dissabte, 17.00 h., I del qual espera treure sense dubtar els tres punts que li permeten enganxar-se a la part alta de la taula i no quedar- en terra de ningú. Al davant tindran un rival, el CD Menorca, que ha anat de menys a més des de principis de temporada i que després d’aconseguir la seva primera victòria en l’últim partit de la fase regular de Copa, segueix demostrant que està en contínua evolució.

Els de Tolo Rossello, amb una plantilla jove però amb suficient qualitat, pot donar un ensurt als nostres en cas de no entrar en el partit amb la força i concentració necessària. El tècnic local, recupera efectius per a aquesta trobada i podrà a tornar a comptar amb Alvaro i Pepe, que van ser baixa en Ferreries per sancion i amb una setmana mes d’entrenaments de tota la plantilla, després de les baixes per moptivos personals i lesió de molts seus efectius.

La derrota a Sant Bartomeu de la setmana passada deixo mal gust de boca als nostres i més després de competir durant 88 minuts la trobada que acabo per emportar-se el equip de Joan Melia en uns últims 5 minuts on pas de tot i que deixo el marcador final amb un injust 3-0 que va ser massa càstig pel que es veu durant el matx. L’equip, ja pas pagina i analitza el perquè de la derrota, amb vistes posades en millorar les seves numeros i tornar al camí del triomf davant l’equip blaugrana.
Ses Canaletes tornarà a veure un partit regional, després de l’aturada de Nada

l i vol fer-ho amb una victòria que faci que aquest 2016 comenci de la millor manera per als blaus.