JJ Sant Joan 0 – 3 C.V. Pòrtol Juvenil

16 febrero 2016 | Por Redacción | Categoria: Volley
juvenils

Juvenils

El diumenge, l’equip juvenil ens traslladàrem a Sant Joan per fer front al segon partit contra el C.V. Sant Joan.

Els portolans arribaren molt relaxats i confiats, així com amb molt poca motivació, la qual cosa provocà el mal joc durant tot es partit.

Els tres sets que es jugaren van estar plens d’errors per part del conjunt juvenil, fet que aprofitaren els de Sant Joan per anar sumant a n’el marcador. Tot i ses indicacions clares del que havien de fer, els nostres nins no aprofitaren els serveis relativament fàcils de l’equip contrari per a fer una brillant recepció ni els bloquetjos i atacs que veim en els entrenaments.

Ens toca trobar es nosotre joc i pulir els detalls que no ens acaben de sortir, però continuam fent molta feina en els entrenaments per donar sa volta en aquests darrers partits que no aconseguim anar amb bones sensacions.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com