PREVIA FÚTBOL BASE c c e sant lluis.

11 marzo 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
Sant Lluis

Sant Lluis

Estrany cap de setmana el que s’espera a Ses Canaletes pel que fa als equips de la base, ni un dels equips des de categoria Cadet fins categoria Benjamí tindrà Ses Canaletes com a feu per a la matinal del dissabte de manera que les portes del Municipal lluisser romandran tancades al futbol. No obstant això, tres dels nostres equips visitaran l’Estadi Mahones, Sant Bartomeu i Sant Marti per posar en marxa la 11a Jornada de Lliga en les diferents categories.

En aquest cas, els mes matiners seran els pupils de Pedro Palliser, que visitaran l’Estadi Mahones per enfrontar-se al Menorca At., equip que esta just un punt per darrere dels nostres i que voldrà tallar la seva ratxa de set partits perduts de forma consecutiva . Els pupils de Palliser per la seva banda, vénen de caure derrotats en l’última jornada de Lliga a casa davant l’At. Villarcalos i arriben a la trobada amb una setmana mes d’entrenaments a les cames que els permet seguir acumulant experiències en aquesta primera temporada a la categoria.

El següent equip a posar el baló a rodar, serà el Benjamí B de Lluís Muñoz que es desplaça a Sant Bartomeu, per retre visita al CE Ferreries A, segon classificat, tan sols un punt per sobre dels nostres. L’equip lluisser arriba en el seu millor moment de la temporada, després de derrotar als dos equips que estaven lluitant pel títol i que permet als blaus ficar-se de ple en la lluita per la primera plaça, més si cap, si aconsegueix derrotar els blaugranes aquest cap de setmana. No ho tindran fàcil els blaus, ja que el seu rival, porta consecutivament set victòries, que els ha permès ser un del candidats a tot en aquest grup 2ª Regional que es mostra d’allò més obert i amb fins a sis equips en un curt espai de cinc punts de diferència.

A Sant Marti, es tancara la matinal de partits de dissabte per als nostres equips amb la trobada entre el CE Mercadal i el Aleví C d’Albert Pons. Amb moltes ganes esperen una victòria dels nostres que reforci el treball que realitzen setmana a setmana i que de moment els esquiva en els caps de setmana amb diferents derrotes en alguns partits del que mereixien millor resultat. No obstant això, no ho tindran fàcil els nostres ja que al davant tindran a l’actual líder de la categoria i que encara no coneix la derrota en aquesta Lliga. Tots dos equips ja es van enfrontar en el partit de la primera volta amb marcacor favorable als des Mercadal per un global de 1-7. Els nostres arriben a la trobada amb una sèrie d’objectius marcats pel tècnic als seus pupils que han de complir, sigui quin sigui el resultat parcial perquè d’aquesta manera poder competir durant el major nombre de minuts i alhora seguir creixent com a grup.

Per al diumenge queden quatre partits amb representació lluissera, un d’ells com a visitant, el cas de l’Infantil B que visita Són Marçal per enfrontar-se al Penya Esportiva Son Marçal, en la segona jornada de la segona volta. Els pupils de Krankel, vénen d’empatar a casa a dos davant el lider de la categoria i segueixen ficats en la lluita pel títol. Per aquest partit, el tècnic blau podrà contrar amb gairebé tota la plantilla, a excepció de Nassif, que tot i incorporar-se als entrenaments després de molt temps de baixa, encara no té l’alta competitiva per poder disputar partits. Els de ponent, són els quarts classificats, just per darrere dels nostres que avantatja als grocs en sis punts. Una victòria dels blaus a Son Marçal deixaria un tall pràcticament insalvable per a qualsevol equip i posaria a tres equips destacats a la part alta de la taula disputant el títol de 2a Regional.

L’altre equip infantil en competició és el de Beni Fuxà, que tendra com a rival a Ses Canaletes al CE Mercadal, setè classificat, a vuit punts dels de Ses Canaletes. Els nois de l’A, volen sumar tres punts que els permeti, en funció de resultats, estrènyer la part mitja alta de la taula i evitar que l’Infantil B, al costat de At. Villacarlos i Penya Orient posin rumb en solitari cap al títol de Lliga. Els de Fuxà, que han atrevasat en les ultimes dates una lesió després d’una altra de diversos dels seus jugadors importants, poden anar recuperant efectius amb el pas dels dies, però, malgrat tot i amb l’ajuda dels nois del Aleví A , aconsegueixen competir davant les adversitats davant de qualsevol equip.

Dificl papereta tindra el Benjamí A que es medira diumenge a les 10.00 h. en l’Annex de Ses Canaletes al segon classificat de la 1a Regional, el CD Menorca A, que es troba en plena lluita pel títol. Els de Toyo Sastre, una mica allunyats d’aquest baralla, arriben a la trobada amb una irregularitat en qüestió de resultats però en una evident millora quant al seu joc i conceptes tècnic-tàctics. Per aquesta trobada, els blaus han de posar tots els sentits per poder donar un disgust a un rival que sens dubte ve a Sant Lluís a aconseguir els tres punts que els permeti seguir en posició de privilegi.

Qui es troba en una posició comoda en la taula, encara que la derrota del passat cap de setmana li redueix aquesta tranquil·litat, és l’Aleví B, que tot i caure després d’una ratxa de victòries consecutives, arriba a la trobada amb un sol partit de avantatge respecte al seu més immediat perseguidor, la UD Seislan. Els pupils de Berlinghieri han de millorar en el seu joc respecte a les ultimes dues jornades on han patit molt per treure els seus partits endavant, però els nostres segueixen treballant a gran intensitat per no perdre aquesta posició de privilegi. El seu rival de diumenge serà el CE Ferreries B, setè classificat i que porta dues victòries i un empat en les ultimes tres jornades. En el partit que va enfrontar a tots dos en la primera volta la victòria va caure de costat blaugrana per 4-1, derrota que ha de servir d’exemple als de Berlinghieri per evitar sorpreses i no confiar-se.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com