LA FFIB AUGMENTARÀ LES QUOTES FEDERATIVES I BAIXARÀ LES DE LA MUTUALITAT

2 junio 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Noticias FFIB
.

.

La Comissió Delegada de la FFIB va aprovar apujar les quotes federatives dels clubs, compensant-ho amb una baixada de les quotes a la mutualitat.

Els clubs vendran a pagar la mateixa quantitat que abans pagaven íntegrament a la Mutualitat.
La Federació, com va explicar el president Miquel Bestard, necessita millorar la seva financiació per fer front a les despeses de la nova seu, dels serveis d’Intranet i de les seleccions territorials de les Illes Balears.

PUJADA DE 2 € DE LES FITXES

Bestard també va recordar als membres de la Comissió Delegada que també es fa necessari actualitzar el cost de la llicència federativa, i va proposar un pujada de 2 €. La Comissió ho va aprovar i, a partir de la temporada vinent, la llicència passarà a costar 7 €.

Els motius principals que duen a aquestes modificacions són l’augment del preu que paga la FFIB per tots els serveis que es donen a través del programa d’Intranet, l’increment de les despeses del nou edifici de la FFIB i l’augment de les despeses que ocasionen les 14 seleccions territorials de futbol, futbol sala i futbol platja.

La Comissió Delegada, que representa l’Asemblea General de la FFIB, formada pels clubs, va aprovar per amplíssima majoria l’actualització de les quotes.

FFIB

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com