MIFF | Futbol base femení On el futbol femení creix 1, 2 i 3 de juliol, Son Sardina (Mallorca).

1 julio 2016 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol femenino
II Torneo MIFF de fútbol base femenino

II Torneo MIFF de fútbol base femenino

Del 1 al 3 de julio se celebra el II Torneo MIFF de fútbol base femenino que tiene por objetivconstruir un marco, hasta ahora inexistente, donde las jóvenes jugadoras que constituirán el panorama del fútbol femenino del futuro pudieran competir mostrando todo su potencial humano y futbolístico.
Este viernes era la primera jornada y se darían cita hasta 13 equipos que se dividen en dos categorías: alevín – infantil y cadete – juvenil. Esta segunda edición cuenta con la participación de equipos de la isla destacados en fútbol femenino en la isla como el Son Sardina o UD Collerense, además de la Selección Balear y como equipo foráneo cabe destacar la presencia del RCD Espanyol. El resto de equipos son: Fundació RCD Mallorca, CE Europa, UE Sants, UE Sants B, Camp Redó e Interpla FC.
Aunque la sede principal es el Municipal de Son Sardina, en Bunyola se disputan algunos partidos y las finales serán este domingo mediodía para que a las 13:45h se haga entrega de los trofeos a los equipos ganadores. Al acto asistirá Carles Gonyalons, Director General d’Esports del Govern de les Illes Balears.
Resultados 1 julio
Cadete – Juvenil
Son Sardina 2-3 UD Collerense
UD Arenal 0-0 AT Camp Redó
Interplà 2-6 Son Sardina
 
Alevín – Infantil
Fundació RCDM 4-0 Sants A
Selecció Balear 1-4 RCD Espanyol
Son Sardina 1-1 CE Europa
UD Collerense 4-0 UE Sants B

 

HORARIS CATEGORIA ALEVÍ-INFANTIL MIFF 2016

Divendres 1 de juliol: Seu: A.D. Son Sardina

15.45 h Revisió d’inscrits i control d’edat dels participants.

16.50 h Inauguració MIFF 2016.

19.00 h Fase de grups. 21.30 h Sopar de germanor.

 

Dissabte 2 de juliol:
Seu: A.D. Son Sardina
9.30 h Fase de grups.
13.30 h Sorteig Partit de Revàlida (partit extra de la fase de grups).
13.45 h Descans.
16.00 h Partit de Revàlida.
18.00 h Semifinals Fase de Plata.
19.00 h Semifinal 1 Fase d’Or.
20.00 h Semifinal 2 Fase d’Or

 

Diumenge 3 de juliol: Seu: A.D. Son Sardina

9.30 h 3r i 4t lloc Fase Or i Plata.

10.30 h Final Fase de Plata.

11.30 h Final Fase d’Or.

13.45 h Entrega de trofeus.
HORARIS CATEGORIA ALEVÍ-INFANTIL MIFF 2016

Divendres 1 de juliol: Seu: A.D. Son Sardina

16.15 h Revisió d’inscrits i control d’edat dels participants.

16.50 h Inauguració MIFF 2016.

18.00 h Fase de grups.

19.00 h Fase de grups. Seu: Bunyola

21.30 h Sopar de germanor.

 

Dissabte 2 de juliol: Seu: Bunyola

9.00 h Fase de grups.

13.45 h Descans.

16.00 h Fase de Grups.

19.00 h Semifinal 1.

20.00 h Semifinal 2

 

Diumenge 3 de juliol
10.00 h 3r i 4t lloc.
Seu: Bunyola
12.30 h Final MIFF 2016.
Seu: A.D. Son Sardina
13.45 h Entrega de trofeus.
Seu: A.D. Son Sardina

 

CATEGORIA ALEVÍ – INFANTIL
U.D. COLLERENSE
A.D. SON SARDINA
R.C.D. ESPANYOL
SELECCIÓ BALEAR SUB-14
FUNDACIÓ R.C.D. MALLORCA
C.E. EUROPA
U.E. SANTS A
U.E. SANTS B

 

 

Captura 1

Captura 2

CATEGORIA CADET – JUVENIL
U.D. COLLERENSE
U.D ARENAL
A.D. SON SARDINA
A.T. CAMP REDO
INTERPLA F.C.

Captura 3

Captura4

REGLES El reglament del MIFF 2016 es basarà en les normes de la FFIB exceptuant algunes modificacions particulars que imposa el nostre torneig. SISTEMA DE COMPETICIÓ CATEGORIA ALEVÍ-INFANTIL Es disputarà una fase de grups en la qual, cada equip disputarà tres partits segons calendari. En acabar, s’efectuarà un sorteig el qual permetrà a cada equip jugar un partit més de “revàlida” per intentar obtenir més punts. La classificació determinarà quins equips disputaran la fase d’Or (els quatre primers) i quins la fase de Plata (a partir del cinquè classificat). Els encreuaments de la ronda classificatòria afavoriran sempre els millor classificats. La consecució de la ronda classificatòria donarà lloc a 4 finalistes per jugar les semifinals Or MIFF 2016 i quatre equips que jugaran les semifinals Plata MIFF 2016. D’aquesta manera tots els equips s’asseguren jugar 6 partits. CATEGORIA CADET-JUVENIL Es disputarà una fase de grups en la qual tots jugaran contra tots. En acabar s’efectuarà una classificació general que deixarà eliminat al cinquè classificat. D’aquesta manera es jugaran dues semifinals, afavorint sempre els equips millor classificats. Finalment, els guanyadors es classificaran per jugar la FINAL MIFF 2016, mentre que els altres disputaran el tercer i quart lloc a un partit únic. PUNTUACIÓ
•Partit guanyat: 3 punts
•Partit empatat: 1 punt
•Partit perdut: 0 punts

En cas que hi hagi equips empatats en finalitzar la fase de grups, el criteri de classificació serà:
•Goal-average directe.
•Goal-average general.
•Menor nombre de targetes grogues i vermelles.
•Equips amb més gols a favor. Les semifinals i les finals es jugaran a partit únic i en cas d’empat es llançarà una tanda de tres penals.

DURADA DELS PARTITS La durada dels partits serà de dues parts de 20 minuts en la categoria aleví – infantil, i 2 parts de 25 minuts en la categoria cadet – juvenil. Els descansos es realitzaran en el mateix terreny de joc i han de ser de 4 minuts. Els horaris seran rigorosos. Els equips hauran d’estar preparats 5 minuts abans de cada partit. En el cas de no compareixença el resultat serà de 3-0. Si un equip fos expulsat de la competició, no tindran validesa els partits que hagi disputat.

SUBSTITUCIONS No hi haurà un límit de canvis en els partits i les jugadores substituïdes podran tornar al terreny de joc. Els entrenadors han de comunicar el canvi a l’àrbitre i aquest i el jutge de camp han de vetllar pel compliment d’aquesta norma.

CATEGORIES
Les jugadores participants al torneig han d’haver nascut entre l’1 de Gener de 2002 i el 31 de Desembre de 2005 per a la categoria aleví – infantil; i entre l’1 de gener de 1997 i el 31 de Desembre de 2001 per a la categoria cadet – juvenil. Cada equip podrà presentar les fitxes de fins a dos jugadores d’un any superior a la categoria, a la categoria aleví-infantil, i fins a 3 jugadores d’un any superior a la categoria cadet-juvenil, encara que en la categoria aleví – infantil, només podran alinear una d’elles i a la cadet-juvenil dues. A més, els clubs que participin amb els seus equips filials podran presentar duplicitat de fins a dues jugadores perquè puguin competir en els dos equips . Ambdues categories jugaran f-7 però les dimensions per a la categoria cadet-juvenil seran més grans, ja que el torneig cerca acostar-se el màxim a la realitat de la competició de cadascuna de les jugadores.

DOCUMENTACIÓ Els delegats hauran de lliurar les fitxes federatives per a la seva revisió el primer dia de Torneig així com el DNI o passaport corresponent. ÀRBITRES Tots els àrbitres pertanyen al Comitè d’Àrbitres de la FFIB. L’àrbitre serà l’autoritat màxima en el terreny de joc i estarà facultat per prendre qualsevol decisió necessària durant el torneig. SANCIONS Si una jugadora fos expulsada amb vermella directa per conducta violenta i/o antiesportiva a qualsevol membre del torneig, serà suspesa amb un o més partits amb possible expulsió del torneig. Això ho decidirà el Comitè de Competició del Torneig MIFF. Quatre targetes grogues durant el campionat suposaran un partit de sanció.

 

PILOTES I EQUIPACIONS

L’organització proveirà de pilotes als equips perquè puguin escalfar i s’encarregarà d’elles durant els partits. A més, en cas de coincidència en el color dels equipatges, l’equip que aparegui en segon lloc del calendari haurà de jugar amb la seva segona equipació.

ASSEGURANCES

L’organització comprovarà que totes les jugadores hagin tingut fitxa vigent durant la temporada 2015-2016 (mutualitat de futbolistes). Les instal·lacions comptaran amb servei d’infermeria durant tot el torneig i ambulància.

.

.

PREMIS INDIVIDUALS:
•Premi a la millor jugadora MIFF 2016
•Premi a la millor portera MIFF 2016
•Premi al compromís
•Premi al companyerisme
•Premi al joc net
•Premi a l’esforç
•Premi al caràcter
•Premi a la seguretat

PREMIS COL·LECTIUS: Categoria aleví – infantil:
•Primer classificat
•Segon classificat
•Tercer classificat
•Primer classificat Final de Plata Categoria cadet-juvenil:
•Primer classificat
•Segon classificat Ambdues categories
•Millor joc del torneig
•Millor celebració de gol

 

Per a la revisió d’inscrits i el control d’edat es requeriran els següents documents:
1.DNI de totes les jugadores (original o copia).
2.Fitxa federativa de totes les jugadores (original o copia).

 

En cas de lesió esportiva, les jugadores de la Federació Catalana de Futbol rebran assistència mèdica al següent centre autoritzat:
CLÍNICA JUANEDA PALMA

Company, 30 07014

Palma de Mallorca Palma de Mallorca

T. 971 731 647

F. 971 737 530

info@clinicajuaneda.es
En cas de lesió esportiva, les jugadores de la Federació de Futbol de les Illes Balears rebran assistència mèdica al següent centre autoritzat:
POLICLÍNICA MIRAMAR

Camí de La Vileta, 30

07011 Palma de Mallorca

Palma de Mallorca

T. 971 767 000

F. 871 767 090

info@policlinicamiramar.com

.

.

miff

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com