L’IME millora la qualitat de l’aigua de les piscines S’Estel i Son Moix

28 noviembre 2016 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Natación, Otros Deportes
.

.

L’Institut Municipal de l’Esport ha invertit més de 56.000 € en la instal·lació de sistemes de desinfecció d’ultraviolats.

Susanna Moll: “treballam per a millorar la qualitat dels serveis de les instal·lacions municipals perquè volem oferir als usuaris les millors condicions per a la pràctica esportiva, amb sistemes més efectius i més segurs.”

 

Palma, 28 de novembre de 2016. L’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha millorat les condicions i la qualitat de l’aigua de la piscina d’aprenentatge del Palau Municipal d’Esports Son Moix i de la piscina de S’Estel amb la instal·lació d’equips de desinfecció d’ultraviolats.

 

La regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha assenyalat que “treballam per a millorar la qualitat dels serveis de les instal·lacions municipals perquè volem oferir als usuaris les millors condicions per a la pràctica esportiva, amb sistemes més efectius i més segurs”.

 

La incorporació d’equips de desinfecció automàtica per raigs ultraviolats UV-C aconsegueix una doble desinfecció i una excel·lent qualitat de l’aigua. Cal destacar, entre d’altres avantatges, la reducció de l’ús de cloramines, l’estalvi de productes químics i de renovació de l’aigua, la neutralització de microorganismes, bacteris i virus, així com l’absència d’olors i problemes d’irritació.

 

La implantació d’aquests innovadors sistemes, que s’ha fet en un mes, ha tingut un cost de 56.398 euros: 29.972 euros per a la piscina S’Estel i 26.426 euros per a la d’aprenentatge del Palau Municipal d’Esports de Son Moix.

son-moix_01

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com