El front marítim acollirà la II Marxa per la Igualtat Nordic Walking amb les distàncies de 3 quilòmetres i mig, 7 i 11

21 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Marcha Nórdica
NordicWalkingiii

NordicWalkingiii

Susanna Moll: “Aquesta caminada popular pretén posar de manifest la necessitat d’avançar cap a la igualtat de la dona a l’esport i a la vida quotidiana”

La prova ja compta amb 900 persones inscrites i s’espera que d’aquí a diumenge s’arribi als 1.500 participants

 Les campiones Raquel Bota, Judith Esteban, Mar Bonnin i Mar Manresa seran les encarregades de llegir el manifest diumenge abans de la Marxa

.

.

DOSSIER DE PREMSA II MARXA PER LA IGUALTAT

 

Palma, 21 de març.-El batle de Palma, Jose Hila i la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll i altres regidors de la corporació, juntament amb diferents patrocinadors i col·laboradors que participen en aquest esdeveniment, han presentat avui al vestíbul de Cort la II Marxa per la Igualtat Nordic Walking Ciutat de Palma que es celebra aquest diumenge.

Aquesta cita, que s’emmarca en el programa PalmaDona, ja compta amb 900 persones inscrites i s’espera assolir la xifra de 1.500 participants abans de diumenge. La prova compta amb tres nivells diferents: un recorregut de 3,5 quilòmetres fins a la platja del Molinar, un recorregut de 7 quilòmetres fins a Sant Joan de Déu-Es Carnatge i un recorregut d’onze quilòmetres fins a Platja de Palma- Palma Aquarium.

Les inscripcions són gratuïtes i es fan a traves de la web www.elitechip.es fins el proper divendres. L’EMT posarà a disposició dels qui presentin el dorsal el transport gratuït de la línea Palma-Platja de Palma fins a les 18 hores.

La regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha explicat que “aquesta és una caminada popular que pretén posar de manifest la necessitat d’avançar cap a la igualtat de la dona a l’esport, a l’activitat i a la vida quotidiana”.

Diumenge, abans de la prova l’esportista Esther Morales (campiona de natació paralímpica, tres bronzes a Atenes 2004 i Pekin 2008) que llegí el manifest l’any passat lliurarà el manifest d’enguany a les quatre esportistes que enguany s’encarregaran de fer la lectura:

  • Raquel Bota Farrés (Campiona de Piragüisme. Referent Nacional de competicions de llarga distància a aigües obertes)
  • -Judith Esteban Capote (Campiona de Ball Esportiu. Campiona d’Espanya de Linedance i Campiona d’Europa 2016);
  • Mar Bonnín Palou (Campiona de ciclisme. Campiona d’Espanya de Ciclisme en pista. Prova Scratch-2015)
  • Mar Manresa, jugadora del JS Hotels Ciutat Cide de voleibol femení.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com