Obertes les inscripcions al Campus d’Estiu

17 mayo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Campus, Fútbol Base

Cartel Campus estiu Sant lluis redu

El Campus d’Futbol té una cita cada any amb la formació i promoció de l’anomenat, esport rei, portant la filosofia esportiva i educativa de la nostra Entitat a través dels valors que presideixen el desenvolupament dels seus equips de categories inferiors, oferint una resposta a la creixent demanda de joves aficionats que busquen aprendre i millorar el seu joc de la mà dels millors tècnics.

Amb un divertit i instructiu programa carregat d’activitats relacionades amb el balonpie i complementades amb altres poliesportives a les instal·lacions de la zona esportiva de Ses Canaletes, al Campus Futbol esta obert a jugadors nascuts entre 2012 i 2003 sota la supervisió i coordinació de Victor Perez.

Els participants, no només milloraran la seva tècnica futbolística sinó que faran nous amics, viuran una experiència única i aprendran els valors del respecte, la humilitat i el treball en equip. Amb un intens programa d’activitats destinat a millorar les seves capacitats futbolístiques, els participants podran viure la increïble experiència del futbol a més de les excursió setmanal programada i alguna que altra sorpresa.

El Campus d’Estiu es durà a terme entre el 23 de juny i el 18 d’Agost (pendents de nombre d’inscripcions), en horari de 08:30 a 13:30.

Els inscrits al Campus d’Estiu tindran inclòs:

  • Activitats esportives a la piscina amb transport inclòs.
    Assegurances de salut i accidents.
    Assistència mèdica.

Preu

D’1 a 3 setmanes 70 € / setmana (no cal que siguin consecutives)
De 4 a 6 setmanes 60 € / setmana (no cal que siguin consecutives)
De 7 a 8 setmanes 50 € / setmana (no cal que siguin consecutives)

DESCOMPTES ESPECIALS PER GERMANS

Podeu consultar al 617982774 o al mail futbol.ccesantlluis@gmail.com qualsevol dubte

Descarregar arxius de inscripcio aqui

Cartel Campus estiu Sant lluis (1)

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com