EDUARD NICUESA, MANUEL BUARGOS Y JOSÉ GARIJO RENUEVAN Y COMPLETAN EL CUERPO TÉCNICO

11 julio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: 2ª División B, Fútbol
Eduard Nicuesa i Manuel Burgos

Eduard Nicuesa i Manuel Burgos

L’Atlético Baleares completa el seu cost tècnic amb les renovacions dels fisioterapeutes Eduard Nicuesa i Manuel Burgos, i l’osteòpata, José Garijo. Tots tres ja hi eren la temporada passada fent feina amb la primera plantilla i ben igual que va passar fa uns dies amb el recuperador Carlos Romero, completaran l’organigrama tècnic a les ordres del nou entrenador del primer equip, Armando De la Morena. L’equip tornarà dilluns dia 17 en horari de  dematí als entrenaments.

.

.

.

Carlos-Romero-recuperador-físic-1-600x450

.

.

IMG_8522-300x200 IMG_8523-225x300

IMG_8524

Comentarios cerrados