CVM. JOAN ÀNGEL REY: “DAVANT LEGANÉS DESPLEGAREM EL NOSTRE MILLOR JOC”

2 noviembre 2017 | Por Redacción | Categoria: Volley
Joan Àngel Rey

Joan Àngel Rey

Joan Àngel Rey és un dels nostres receptors experimentats. Juga al volei des de que tenia 10 anys. S’ha anat formant fins a ser el bon jugador que és avui, a les pistes del Sant Josep Obrer, Pòrtol, Manacor, Bunyola, Escorpí, Esporles, Can Ventura…fins tornar a jugar amb nosaltres. En Aquest intens camí esportiu ha debutat ja a la SM2 en vàries ocasions. Per això sap que el de dissabte que ve és un partit fort per que el Leganés ha demostrat fins ara ésser el més experimentat del nostre grup a la lliga. Rey té clar que el Podes i Tales “ha de sortir seriós, ordenat, amb intensitat i desplegant el nostre millor joc per poder disputar aquest partit de tú a tú”. Està convinçut que el seu equip “està formant un bon grup, amb bon ambient i ganes de competir en una lliga que serà molt disputada”. I no dubta que s,han de millorar aspectes com és la contundència en els finals de set, però tot i així és optimista i sap que “si se juga bé no hi tanta diferència entre Leganés i noltros”.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com