Presentació III Cursa contra el Càncer

6 noviembre 2017 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
Presentació III Mallorca en Marxa

Presentació III Mallorca en Marxa

El centre de Palma congregarà milers de corredors solidaris a la tercera edició de “AECC Mallorca en Marxa”

 

Susanna Moll: “Aquesta tercera edició de la cursa solidària “Mallorca en Marxa” és una motivació i un incentiu per a implicar al conjunt de la societat en la lluita contra el càncer, una lluita de tots i per a tots”

 

Les proves de 3, 6 o 12 Km s’iniciaran diumenge a les 10h  des de la Plaça d’Espanya

 

Palma, 6 de novembre de 2017.- Avui ha tingut lloc al Vestíbul de Cort la presentació de la III Cursa contra el Càncer «AECC Mallorca en marxa», una prova organitzada per la Junta de Balears de l’Associació Espanyola contra el Càncer, amb el suport de l’Institut Municipal de l’Esport, que tindrà lloc el proper diumenge 12 de novembre al centre de Palma.

Aquesta tercera edició de la cursa contra el càncer ha estat presentada avui per la tinenta de batle d’Educació i Esport, Susanna Moll; la directora d’Esports del Consell de Mallorca, Margalida Portells; el president de la Junta de balears de l’AECC, Javier Cortés, i el director de Banca d’Institucions a Balears de CaixaBank, Marc Ponseti.

Moll ha donat l’enhorabona a l’Associació Espanyola contra el Càncer per la iniciativa que compta amb tot el suport de l’Ajuntament de Palma,  “aquesta tercera edició de la cursa solidària “Mallorca en Marxa” és una motivació i un incentiu per a implicar al conjunt de la societat en la lluita contra el càncer, una lluita de tots i per a tots”, ha assenyalat.

 

L’organització preveu enguany una participació d’unes 3.000 persones, un considerable augment en relació al nombre d’inscripcions de la segona edició, que va esser de 2.333 corredors, reflex del compromís i de la unió de la societat en la lluita contra el càncer.

 

A l’acte de presentació també hi ha assistit la regidora de Sanitat i Consum de l’Ajuntament de Palma, Antònia Martin,  el responsable de l’Obra Social La Caixa a Balears, Diego Rivera, i representants dels diferents patrocinadors i col·laboradors de la prova.

 

Presentació Mallorca en Marxa

Presentació Mallorca en Marxa

“Aquesta cursa la guanyam tots”

 

La cursa “Mallorca en Marxa” té dues modalitats: les “carreres open”, de 6 i 12 quilòmetres, que s’iniciaran a les 10 hores a la Plaça d’Espanya i recorrerà un circuit urbà pel centre de Palma, i la “carrera popular”, que té un recorregut de 3 quilòmetres.

Les inscripcions es poden realitzar on line a través de www.elitechip.net fins el 8 de novembre o al Corte Inglés d’Avingudes per a les darreres inscripcions. El preu de la inscripció és de 7€ per a la carrera popular i de 15€ per a la prova open. Tots els infants menors de 12 anys i participants amb diversitat funcional podran participar gratuïtament gràcies als programes “Jugam” i “Apta” del Consell de Mallorca.

 

La recaptació de les inscripcions es destinarà íntegrament a l’Associació Espanyola Contra el Càncer, per tal que pugui tenir més recursos per complir els seus objectius de prevenir, sensibilitzar, investigar i donar suport a les persones i famílies afectades per aquesta malaltia.

 

Durant l’acte s’ha presentat el vídeo promocional de cursa «Tu ens ajudes a guanyar», amb la presència dels seus protagonistes, Laura Rodríguez, pacient beneficiària dels serveis de l’AECC Balears i Pau Juanico, voluntari de «Joves per la Salut AECC»..

DOSSIER PRESENTACION CARRERA AECC EN MARCHA

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com