Son Hugo acollirà dissabte el II Trofeu Ciutat de Palma de Natació

21 febrero 2018 | Por Redacción | Categoria: Natación, Otros Deportes, Videos
Presentació del II Trofeu Ciutat de Palma de Natació

Presentació del II Trofeu Ciutat de Palma de Natació

Per primera vegada el Trofeu comptarà amb la participació de la Selecció Espanyola de Natació Paralímpica (FEDDF) i esportistes balears d’esport adaptat

Susanna Moll: «la piscina de Son Hugo es converteix en un espai d’igualtat, d’inclusió i de valors, on es visibilitzarà l’esport adaptat i el seu caire universal»

Palma, 21 de febrer de 2018. La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, el president del Club Natació Voltor Balear, José Ruiz, i el seu director tècnic, Javier López, han presentat avui al Saló de plens de l’Ajuntament el II Trofeu Ciutat de Palma de Natació, que tindrà lloc aquest dissabte, 24 de febrer, a les Piscines Municipals de Son Hugo.

La segona edició del Trofeu Ciutat de Palma de Natació, que organitza el Club Natació Voltor Balear emmarcada dins la XXIV edició del seu Trofeu amb la col·laboració de l’IME, congregarà més de 250 nedadors de 21 clubs.

Enguany, com a novetat, comptarà amb la participació de la Selecció Espanyola de Natació Paralímpica (FEDDF) i esportistes balears d’esport adaptat. En aquest sentit, Moll ha aplaudit la iniciativa del Club «la piscina de Son Hugo es converteix així en un espai d’igualtat, d’inclusió i de valors, on es visibilitzarà l’esport adaptat i el seu caire universal», ha destacat.

Per la seva banda, Ruiz ha agraït a l’Ajuntament el seu suport i la feina del personal de l’IME per la seva implicació a l’esdeveniment i ha assenyalat «que és un esdeveniment molt important pels nedadors, el trofeu és un mirall pels nins i un referent on mirar-se».
López ha destacat el nivell dels participants que es donaran cita a Son Hugo, medallistes internacionals com la campiona del món 2012, Melani Costa, o Nerea Barrientos, or al campionat mundial de Mèxic 2017, entre d’altres. El director tècnic ha explicat també que les premiacions seran absolutes per a cada prova i com a novetat s’incorpora una taula multidiscapacitat al sistema de puntuació a través de la qual «s’igualen tots els nedadors del trofeu i guanyarà el millor nedador i la millor nedadora que més puntuació obtingui».

La competició recull al seu programa 44 proves que es duran a terme en dues sessions en piscina de 50 metres.

A l’acte, també ha assistit el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez.

 

Natación

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com