DERROTA DEL PODES I TALES CV MANACOR DINS SAN SADURNIÑO

16 abril 2018 | Por Redacción | Categoria: Volley
Tomeu-Sitges-i-Joan-Toni-Martí-Supcampions-dEspanya-Infantil

Tomeu Sitges i Joan Toni Martí, Supcampions d’Espanya Infantil

CV SAN SADURNIÑO – PODES I TALES CV MANACOR : 3-1 (20-25, 25-17, 25-21, 25-18).

Alineació : Román, Tous, Gallego, Chourio, Cabrer i Meléndez. Líbero : Catalá. (Carinelli, Rey, Mesquida, Suñer, ).

Comentari : Important partit pel dos equips el que se va jugar dissabte a San Sadurniño, ja que una victoria de l’equip local per 3-0 o 3-1, els proclamava Campio de la Fase d’Ascens a Superlliga, mentre que una victoria del nostre equip per 0-3 o 1-3, donava la classificació matemática per l’ascens a Superlliga.

El nostre equip se va adelantar en el marcador i va guanyar el primer Set, aprofitant les nombroses errades de l’equip local.

L’equip gallec va reaccionar a partir del segon Set i ara va esser ell qui se va aprofitar de les nostres errades en quasi tots els aspectes del joc, per empatar el partit a 1 Set.

En els altres dos Sets, l’equip local, gracies al seu bon bloqueig i saque, no va donar opció al nostre equip i va guanyar el partit per 3-1.

Després de la decepció per la derrota va venir la bona noticia de que, per fer segons a la Fase d’Ascens, continuam dependint de nosaltres mateixos.

I aixó ha estat posible gracies a la victoria per 3-2 del Emeve Lugo devant el Leganés.

L’equip madrileny guanyava per 0-2 i 19-24 al tercer Set. L’equip local va remontar aquest tercer Set i se va impossar al tiebreak del cinqué Set. Amb aquest resultat el Leganés només suma un punt i queda amb 7 punts a la classificació, un punt menys que el nostre equip.

Aquest dissabte, a les 17’00 hores, el nostre equip tanca la Fase d’Ascens a Superlliga, rebent al CV Emeve Lugo. Amb una victoria per qualsevol tanteig, 3-0, 3-1 o inclos 3-2, l’hi seveix per fer segon i tenir plaça a Superlliga la propera Temporada.

CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL I CADET DE SELECCIONS AUTONOMIQUES

LA SELECCIO INFANTIL MASCULINA SUBCAMPIONA D’ESPANYA.

Aquesta passada setmana se va jugar a Valladolid el Campionat d’Espanya Infantil i Cadet de Seleccions Autonómiques.

A totes les Seleccions hi havía representació de jugadors i jugadores del nostre Club, a més d’Entrenadors a 3 Seleccions.

La Selecció millor classificada va esser la Infantil Masculina que se va plantar a la Final. A aquesta va tenir opcions de guanyar, pero finalment va perdre en el tiebreak del cinqué Set devant la totpoderosa Selecció de Valencia. Aquesta selecció, entrenada per Matias Adrover i Andreu Catalá, jugador del nostre equip de Superlliga 2, tenía 2 jugadors del nostre Club, Tomeu Sitges i Joan Toni Martí.

La Selecció Cadet Masculina, entrenada pels nostres entrenadors Jaume Febrer i Diego Gallego i amb els jugadors Guillem Pont, Mateu Mas i Josep Miquel Castor, va jugar les Semifinals perdent amb el futur Campió, la Selecció de Catalunya, a la que va plantar cara en tot moment.

En canvi, va jugar malament el partit pel tercer lloc i va perdre amb claretat amb la Selecció de Castella La Mancha.

La Seleció Infantil femenina tenía com a segon Entrenador a Alex Amorós i com a jugadora a Marina Lecic. Al seu grup de classificació va fer tercera, empetada a punts amb les dues primeres, pero amb un Set mes en contra. Aixó les va dur a jugar pels llocs 9 a 12, a on varen guanyar els 2 partits i clasificant-se al lloc 9.

La Selecció Cadet Femenina tenía 4 jugadores del nostre Club, María Amer, Louise Sansó, Natalia Binimelis i Laura Galmés. Aquesta Selecció no va poder guanyar els 2 partits del seu grup i se va classificar per jugar dels llocs 9 a 12. Com l’Infantil va guanyar els seus 2 partits i va finalitzar a la novena posició.

Tomeu Sitges i Joan Toni Martí, Supcampions d'Espanya Infantil

Tomeu Sitges i Joan Toni Martí, Supcampions d’Espanya Infantil

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com