Rovirola: «Estoy agradecido por la confianza del míster»

3 mayo 2018 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol

ROVIROLA

La plantilla ha entrenat avui continuant amb la preparació del trascendental partit de diumenge contra el Cornellà. Més de 50 aficionats confirmen assistència amb el viatge, amb una vintena més que viuen a Barcelona, assegura a dia d’avui la presència de 70 aficionats diumenge a Cornellà. Encara es poden apuntar més.

D’altra banda, a la baixa per sanció de Kike López, s’afegeixen els dubtes de Migue Marín i Malik, tots dos amb problemes físics que avui tampoc no han entrenat amb el grup. Qui ja treballa com un més és el migcampista Marc Rovirola, que avui ha atès el club.

altavozRovirola: «Si digués  que estic al 100% del genoll mentiria, però sí amb il·lusió de jugar aquests dos partits i molt motivat. Molts jugadors sabem que quan arribes a un lloc amb necessitat t’has d’adaptar amb el que vengui i per això estam, és gràcies a la família de l’ATB, que m’han acollit molt bé. Quan surt l’oportunitat de venir Manix es va posar en contacte amb mi i em demostrà la confiança que ara m’està donant i li agraesc. Hem d’anar a Cornellà a guanyar, partit a partit, si treiem els 3 punts feim una passa molt gran. És l’objectiu priomordial sumar els 3 punts per afrontar amb tenir les millors garanties al darrer partit. Si mires la classificació només amb els darrers partits estaríem adalt, tenim jugadors amb currículum i experiència. L’àrbitre és el que decideix, entenc que sempre ho volen fer a la millor manera, crec que està en noltros, en la manera que entrem al partit. Un futbolista se sent feliç al verd i després de molt de temps estic molt content aquí. Afició, vos esperam a Cornellà els qui pogueu venir i si no contra el Ebro Son Malferit ha de ser una olla a pressió perquè junts ho treurem endavant».  

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com