Bàsquet Manacor. FINAL DE TEMPORADA AMB SOPAR I BÀSQUET-RITME!

19 junio 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

Festa de l’escoleta de bàsquet

Els més menuts del club van celebrar la festa de final de temporada juntament amb les seves famílies i els seus entrenadors. Van compartir pista i s’ho van passar molt bé tots plegats. Ara toca gaudir de les vacances escolars i continuar amb la diversió.

Els que vulguin poden apuntar-se al DIVERCAMPUS del 25 al 29 de juny. Més informació al 667 02 50 63 (Xisco Miró).

02Reunió amb els delegats de pares

La junta directiva es va reunir amb els delegats de pares dels diferents equips per tractar aspectes de la temporada 2017-2018 i començar a planificar la que ve.

Sopar de final de temporada

També va a les totes la preparació del sopar de final de temporada que enguany tornarà a ser a La Salle i al qual hi són convidats tots els jugadors del club.

Durant el sopar es farà un repàs de com ha anat la temporada i haurà sortejos i una actuació especial.

Bàsquet-ritme amb Víctor Uwagba

Com a novetat comptarà amb l’actuació de Víctor Uwagba a les 20 h, amb una convidada a tots els jugadors del club a participar a la sessió de bàsquet-ritme.

00

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com