Crónica del amistoso Recreativo Manacor vs Sineu Atlètic Molí d’en Pau

4 septiembre 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol Sala
Sineu Atlètic

Primer partido de pretemporada del Sineu Atlético Molino de Pablo de 3ª División de fútbol sala y primera victoria 1-2 contra el Recreativo Manacor de División de Honor Juvenil en el Polideportivo Miguel Ángel Nadal.

Los de Fernando Alarcón y Biel Rota se rehacer de un buen inicio de partido del conjunto local, que tuvo que esperar al primer minuto de la segunda parte para adelantarse en el marcador por culpa del recital del portero Javi Sánchez .

A partir de ahí, el partido se abrió y los sineuers aprovecharon el estado de gracia de su portero y su mayor experiencia primero para empatar y después para remontar desde el punto de penalti por unas claras manos.

Esta semana, dos nuevos amistosos: martes 4 contra el Juvenil Nacional del Palma Futsal (Borja Moll, 19: 15h) y el sábado 8 contra el Urbanizaciones CD (S’Arenal. 18h).

ALINEACIÓN SINEU ATLÉTICO MOLINO DE EN PAZ: Javi, Mario, Niko, Serena y Xavi. También jugaron: José Luis, Juanito, metl y Ramos.

GOLES: 1-0 (21 ‘); 1-1 (34 ‘) José Luis; 1-2 (40 ‘) José Luis (penalti).

Crònica de l’amistós Recreatiu Manacor vs Sineu Atlètic Molí d’en Pau
Primer partit de pretemporada del Sineu Atlètic Molí d’en Pau de 3ª Divisió de futbol sala i primera victòria 1-2 contra el Recreatiu Manacor de Divisió d’Honor Juvenil al Poliesportiu Miquel Àngel Nadal.
Els de Fernando Alarcón i Biel Rota es varen refer d’un bon inici de partit del conjunt local, que va haver d’esperar al primer minut de la segona part per a avançar-se en el marcador per culpa del recital del porter Javi Sánchez.
A partir d’aquí, el partit es va obrir i els sineuers varen aprofitar l’estat de gràcia del seu porter i la seva major experiència primer per a empatar i després per a remontar des del punt de penalti per unes clares mans.
Aquesta setmana, dos nous amistosos: dimarts 4 contra el Juvenil Nacional del Palma Futsal (Borja Moll, 19:15h) i dissabte 8 contra l’Urbanitzacions CD (S’Arenal. 18h).
ALINEACIÓ SINEU ATLÈTIC MOLÍ D’EN PAU: Javi, Mario, Niko, Serení i Xavi. També jugaren: José Luis, Juanito, Metles i Ramos.
GOLS: 1-0 (21′); 1-1 (34′) José Luis; 1-2 (40′) José Luis (penalti).