EL FÍSICS SALTA AL TATAMIS DE KARATE I KEMPO

12 octubre 2018 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
.

.

Aquest cap de setmana 10 karatekes del Físics saltaran al tatami per a disputar el Campionat de Balears en les categories de cadet a sènior (a partir de 14 anys) Judith Álvarez, Neus Marquet, Adrià López, Rafel González i Julen Triay en Cadet, Victor Marqués i Judith García en júnior i Francesc Sanz, Manel Bosch i Cristina Pons en sub-21 que aquests darrers també disputaran la categoria sènior. Tots ells acompanyats dels dos tècnics del club Pere Calafat i Jesús Triay (Shuto) així com també viatjaran amb l’expedició els dos col·legiats José L. Taltavull i Toni Ribot.

Des de la direcció del club confien en tronar de Mallorca amb varis títols, ja que el estat de forma del representants del club de ponent és realment bo, com ho han demostrat en la passada lliga nacional a Àvila. Una vegada realitzat el campionat i amb la decisió dels seleccionadors autonòmics, el proper dia 15 esperem la llista dels seleccionats pel Nacional dels dies 23 al 25 de novembre a Ponferrada, Ciutat on es disputarà el Campionat d’Espanya de les categories cadet, júnior i sub-21.

Per altre banda i per primera vegada el professor de Kempo del gimnàs Físics, Nixon Cotrina competirà en una velada d’arts marcials a Madrid i en la que lluitarà en quatre modalitats diferents; lluita per punts (point fight) Lluita contínua (Ligh contact) defensa personal i kata (tècnica). Destacar que el combat que realitzarà davant el lluitador internacional Ismael Niang està considerat com un dels combats estel·lars de la velada.

[FAG id=262434]

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com