La Federació Balear de Tir de Fona, entre altres, homenatjarà als Drs. Teo Cabanes i Bartomeu Marí.

28 noviembre 2018 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tir de fona
.

.

Campionat de les Balears Individual de Tir de Pedra, a Santanyí

 Diumenge és la festa gran del Tir de Passetja, la festa gran de la Federació Balear de Tir de Fona, amb una maratoniana jornada que començarà a les deu i mitja del matí, en el Camp de Futbol Municipal de Santanyí, baix del patrocini de l’Ajuntament d’aquesta encisadora localitat illenca, amb la  disputa del Campionat de les Balears Individual Absolut de Pedra – 2018.

Teo Cabanes

Teo Cabanes

Els homes federats tiraran a una distància de 30 i 45 passes, mentre que les dones federades, i els participants de les categories base (joves, nins i alevins) ho faran a 15 i 30 passes.

Després del lliurament de premis, que comptarà amb la presencia del Batlle de Santanyí, Llorenç Galmés, i del Regidor de Participació Ciutadana, Antoni Matas, a més de la directiva en ple de la Federació Balear de Tir de Fona, està previst el tradicional dinar de cloenda de la temporada 2018, a la que hi tenen prevista la seva assistència pràcticament un centenar i mig d’esportistes, en el transcurs del qual es retrà un més que merescut homenatge als metges esportius Dr. Bartomeu Marí i Dr. Teo Cabanes.

         Bartolome Mari

Teo Cabanes i Tomeu Marí son dos grans professionals de la Medicina Esportiva que no necessiten presentació. Tothom sap qui és en Teo i en Tomeu Mari, artífexs de la revolució de la medicina esportiva a les Illes Balears, fundadors, juntament amb el traumatòleg Joan Gasull, del Servei de Medicina Esportiva del Consell de Mallorca, presidit en aquests moments pel Dr. Marí.

Teo i Tomeu, Tomeu i Teo, a força de treball, revisions mèdiques, estudis, a tots els esportistes en edat escolar, als col·lectius de la Tercera Edat, als esportistes d’elit… han conquerit un gran prestigi, no només a nivell estatal, també a nivell internacional, participant activament a nombrosos congressos de caire illenc, estatal i mundial, sent de destacar a nivell Balear les Jornades de l’Esport Base, que enguany han arribat ja a la seva trentena edició, convertint el Servei de Medicina de l’Esport en un centre punter, respectat i demanat dins tots els nivells.

.

.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com