Classificació doble de Jordi Torres (CNC) per les pròximes cites espanyoles en Làser

13 marzo 2019 | Por | Categoria: -Destacados, General, Otros Deportes, Vela
 Jordi Torres

Jordi Torres

Una vegada més arribaven molt bones notícies de la Federació Balear de  Vela a la família de vela del Club Nàutic Ciutadella. El regatista  Jordi Torres, militant en el CNC, ha aconseguit la classificació  doble, a les dues classes, per les següents Copa i Campionat d’Espanya  per l’equip de les Illes Balears. Després del flamant Campionat de  Balears de Làser Radial viscut a Ciutadella fa uns dies, Torres queda  seleccionat en Radial i 4.7, una gran notícia per Es Nàutic i pel  mateix esportista.
El seu company del CNC, David Ponsetí; i en Jordi Torres, estaven ja  seleccionats per la Copa d’Espanya de Làser 4.7 que viuran aquests  pròxims dies a la ciudad andalusa de Cádiz i després d’aquest brillant  Balear Radial, Torres també estarà al combinat balear d’aquesta classe.

.

.

.

.

Deje su comentario