Espectacular Top10 sub-16 de David Ponsetí (Se Náutico) en el Mundial de Canadá.

24 agosto 2019 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Vela

Top10 sub-16 de David Ponsetí

Espectacular. D’aquesta manera es pot qualificar el bateig del regatista del Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí, en un Campionat  del Món de la classe Làser 4.7.

Top10 sub-16 de David Ponsetí

A Kingston (Canadà) Ponsetí ha  confirmat les millors previsions i amb només 14 anys ha conclòs el
Mundial 2019 en el Top10 de la categoria sub-16. Després de ficar-se en el Grup Or, el representant masculí de les Illes Balears ha sabut mantenir-se ferm i acabar desè a Canadà. Tot açò després que finalment divendres no es celebrés la prova final, per manca total de vent a Kingston.
La família de David Ponsetí, que va xerrar ahir vespre amb ell com cada dia, ens diu que ell està «súper content d’estar dins el Top-10 sub-16, després del vist aquests sis dies en temes de vent. Ara a disfrutar-ho i a pensar en la nova temporada 2019/2020», conten, en boca del regatista.
Referent a Pere, el germà major de David i que es troba a Polònia competint en el Campionat d’Europa de la classe olímpica Estàndard, ahir no van tenir vent i no van poder navegar, confiant en que aquest dissabte sí puguin ficar-se a l’aigua.

.

.

.

.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com