Éxito de inscritos en la cuarta edición de la Mallorca 5000 skyrunning

25 septiembre 2019 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

La plaça d’Espanya d’Inca ha estat l’escenari escollit per presentar la quarta edició de la Mallorca 5000 skyrunning, organitzada pel club inquer de Muntanya Matinam x Somiar. L’acte de presentació, presidit pel batle d’Inca, Virgilio Moreno; el regidor d’esports, Sebastián Oriol i  el regidor de Turisme, Miguel Ángel Cortés, ha reunit a la capital del raiguer a Bianca Aguilar, regidora d’esports de Pollença; Xisco Colom, president de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada; Nino Moreno, vicepresident de Secció de Muntanya Club Pollença; membres del club i representants dels patrocinadors.

La Mallorca 5000 skyrunning donarà la sortida dia 28 de setembre a Sóller a les 6.00am i finalitzarà a Pollença, a n’és Calvari. Es tracta d’un traçat de 65 quilòmetres i un desnivell d’aproximadament 5000 metres amb 6 cims, els tres mils, el Puig de Massanella, es Prat i el Puig Tomir. Enguany aquesta competició de muntanya de llarga distància ha triplicat el nombre de participants respecte a edicions anteriors, arribant ja a gairebé 400 inscrits, que seran assistits pel recorregut per uns 80 voluntaris.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com