La BTT Volta Cicloturista Formentera i la BTT la Mola tornen del 23 al 25 d’octubre

8 octubre 2020 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo, Eventos, Otros Deportes

Presentació BTT 2020

El Consell de Formentera ha presentat avui la V BTT Volta Cicloturista Formentera, la marxa cicloturista no competitiva que recorrerà l’illa en tres etapes i que se celebrarà els pròxims dies 23, 24 i 25 d’octubre i que organitza l’àrea d’Esports del Consell amb la col·laboració d’Unisport Consulting i GE Espalmador.
El recorregut de la volta respecte a altres edicions no canvia i en total se completaran 97,5 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 1.000 metres. A més, com en anteriors edicions, els corredors que vulguin competir tindran l’opció de participar el diumenge 25 d’octubre a la XXV BTT La Mola, amb sortida i arribada al Pilar de la Mola. La prova, de 24 quilòmetres i 800 metres de desnivell, és puntuable per al Campionat Pitiús de BTT. La resta de participants que no vulguin competir en aquesta prova, tindran una ruta alternativa amb diversos trams de la popular cursa.
En la presentació als mitjans de comunicació, la consellera d’Esports, Paula Ferrer, ha mostrat la seva satisfacció «per poder, per fi, celebrar una prova esportiva en aquest temps de pandèmia, que ha obligat a cancel·lar altres esdeveniments esportius». «Confiam que a poc a poc puguem també tornar a la normalitat esportiva a l’illa», ha assenyalat Paula Ferrer, qui ha destacat «l’esforç dels organitzadors Unisport i el GE Espalmador, com dels tècnics d’Esports del Consell, «que han treballat molt les darreres setmanes per poder portar a bon terme aquest esdeveniment i complir amb tots els protocols sanitaris».
En la presentació també han estat presents el director d’Unisport Consulting, Manuel Hernández; el representant del GE Espalmador, Jesús Ferrer; i Alex Marí, director comercial de Trasmapi, patrocinador de la prova.
La primera etapa es disputarà divendres 23 d’octubre a partir de les 16 h amb un recorregut de 29,5 km amb sortida i arribada a Sant Francesc. El dissabte 24 se celebrarà la segona etapa, de 39,5 quilòmetres a partir de les 10 hores amb sortida i arribada a la Savina i la tercera (alternativa a la de competició) es farà el diumenge 25 a les 11.00 h a la Mola.
Les inscripcions per participar en aquesta prova són a la web www.elitechip.com i romandran obertes fins al 23 d’octubre.

Declaraciones dew Paula Ferrer

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com