EL FLAMANT TÍTOL ABSOLUT DE DAVID PONSETÍ I EL 7È LLOC SUB17 DE BORJA TORRES, EL GRAN BOTÍ D’ES NÀUTIC EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA ILCA6 A MÚRCIA

2 mayo 2021 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Vela
Diumenge memorable per el Club Nàutic Ciutadella i per els seus dos regatistes presents en aquest pont de l’1 de maig a Águilas (Múrcia) en el Campionat d’Espanya 2021 de la classe Ilca6. David Ponsetí i Borja Torres tornen a casa amb un botí espectacular, després que Ponsetí, amb només 17 anys, s’hagi proclamat nou campió d’Espanya absolut (a més de sub19 i sub17) mentre que Torres ha acabat setè sub17 i el 26 absolut, també donant el call per el CN Ciutadella i com a membre de la Selecció Balear.
David Ponsetí, que es penja la medalla d’or amb total mereixement, ha protagonitzat un diumenge brillant, ja què ha hagut de lluitar avui per aquest primer lloc perquè estaven tres o quatre embarcacions súper ajustades fins al final a Águilas. Però Ponsetí ha sabut donar-ho tot en el moment precís i lluitar fins al final, per a acabar en el primer escaló del podi espanyol Ilca6, molt ben acompanyat per un Borja Torres que en aquesta jornada dominical també ha esprintat i pujat posicions al final.
Màxima satisfacció en el combinat balear Ilca6 present a Múrcia i també en la família del CN Ciutadella, en veure com un altra títol nacional arriba a les vitrines del club presidit per Rafel Torrent.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com