Benjamins grup F. Atº Montaura vs A-LLubi

16 mayo 2021 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

Al partit d’ahir del ATº. Montaura. amb el CDA. Llubí, on varen estar dominat gran part del partit els Llubiners, però van esser els Mancorins qui varen estrenar el marcador amb el primer tant al minut 3 de Pau Sarrión, però al minut 27 en Mark Serra va empatar el partit tot seguit al minut 29 en Ramon Martínez va enfilar el 2ºn tant, i al minut 31 va repetir fent el 3er gol. dels llubiners, el Montaura no ho va posar tant fàcil i en Nicolau Beltran al minut 40 va aconseguir el 2ºn tant de l’equip Local, per acabar al minut 50 en Sergi Figuerola va marcar el 4 gol dels Visitants i que tancaria el resultat del partit i el CDA. Llubí sen va endur els 3 punts amb un resultat de 2-4

FICHA PARTIDO

En el partido de ayer del ATº. Montaura. con el CDA. Llubí, donde estuvieron dominado gran parte del partido los Llubinera, pero ser los Mancorins quienes estrenaron el marcador con el primer tanto en el minuto 3 de Paz Sarrión, pero en el minuto 27 en Mark Sierra empató el partido a continuación en el minuto 29 Ramón Martínez enfiló el 2ºn tanto, y en el minuto 31 repitió haciendo el 3er gol. los Llubinera, el Montaura no lo puso tan fácil y en Nicolás Beltran en el minuto 40 consiguió el 2ºn tanto del equipo local, para acabar en el minuto 50 en Sergi Figuerola marcó el 4 gol de los Visitantes y que cerraría el resultado del partido y el CDA. Llubí sen llevó los 3 puntos con un resultado de 2-4