VICTÒRIES BRILLANTS DELS NOSTRES SÈNIORS CÀRNIQUES SUNYER I DE LES NOSTRES SÈNIORS BENZINERES FEBRER MARTÍ

26 enero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Baloncesto

Els nostres sèniors han iniciat el 2022 amb la mateixa dinàmica que acabàren l’any passat. Diumenge aconseguiren una clara però treballada victòria davant el CB Consell per 83 a 59. L’equip inicià el partit a remolc dels visitants però de mica en mica els nostres jugadors varen augmentar la intensitat i l’encert i aconseguiren acabar el primer quart per davant. A partir d’aquí l’avantatge en el marcador anà en augment. Setena victòria consecutiva pel nostre equip.

Les séniors de lliga insular aconseguiren vèncer al fins aleshores imbatut Alcúdia, iniciant la fase pel títol amb una victòria de molt prestigi. L’equip d’Alcúdia començà el partit amb més encert que les nostres jugadores. Però el nostre equip no perd mai la cara als partits i va demostrar per quin motiu és un dels favorits al títol. Gràcies a una gran defensa a tota pista les nostres jugadores aconseguiren capgirar el marcador abans de la mitja part. El tercer quart tornà a tenir l’Alcúdia com a equip dominador però al darrer quart les nostres tornaren al camí de la intensitat i de l’encert ofensiu i aconseguiren vèncer en un emocionant final per 54 a 49.

LES INFANTILS FORN CA’N TÒFOL I ELS CADETS CREUERS ILLA BALEAR INICIEN LA LLIGA ESPECIAL DE LA MILLOR MANERA

Les nines del nostre infantil Forn ca’n Tòfol debutaren a la lliga especial a casa front el Montuïri. Gràcies a una gran defensa i a un bon joc col.lectiu les nostres jugadores aconseguiren una contundent victòria per 65 a 14.

Per la seva banda, els cadets dirigits per en Toni Llodrà venceren dins Hispania en un partit molt dur i físic a on els nostres nins imposaren el seu alt ritme competitiu i la seva superioritat tècnica. El marcador final fou de 80 a 104.

Les cadets CRONOMOTOR debutaren a la lliga especial a casa davant Sa Pobla. L’equip visitant fou superior físicament a les nostres i també imposà un ritme i una intensitat que les nostres no saberen igualar. Toca seguir fent feina per tal d’arribar a l’alt nivell que les nostres nines porten a dins.

DEBUT A LA LLIGA INTERILLES DE LES JÚNIORS RESTAURANT EL PINO

Les nostres júniors debutaren a la màxima categoria balear davant La Salle de Palma. Les nostres nines competiren a un bon nivell però el desencert ofensiu en algunes fases del partit, la manca d’intensitat defensiva durant alguns períodes i les dificultats per atacar la zona rival en el darrer quart feren que les de Palma fossin superiors en el marcador acabant el partit amb un 55 a 82 per a les nines de La Salle. Tot i la derrota l’equip mostrà una molt bona cara durant molta part del partit i s’aconseguí disputar el partit a un gran nivell.

Els júniors LABORATORI22 aconseguiren la victòria a casa davant el Capdepera. Els al.lots dirigits per en Mateu Cortès mostraren la seva bona evolució al llarg dels mesos i aconseguiren la victòria davant un gran rival. Al final dels quaranta minuts el resultat fou 78 a 54 a favor dels nostres.

Finalment, les nines de l’infantil SONSÒNIA CENTRE AUDITIU visitaren a les líders del grup, l’Alcúdia que fou un rival massa superior per a les nostres. El resultat final de 57 a 6 és un reflexe de la superioritat de les locals. Tot i això les nostres nines estan fent una clara progressió i de ben segur que aniran millorant amb els pas de les setmanes.

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com