Trofeu Comodor Sebastià Gordi

6 febrero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TONI MESQUIDA (CNC) LIDERA LA PRIMERA JORNADA DEL TROFEU COMODOR SEBASTIÀ GORDI 2022 D’ES NÀUTIC, AMB TOT ENCARA PER DECIDIR EN LA TROBADA FINAL DE DIUMENGE A PONENT

Pocs però bons en el Trofeu Comodor Sebastià Gordi que organitza el Club Nàutic Ciutadella aquest cap de setmana i un diumenge d’emocions fortes les que esperen a aigües de ponent després d’una primera jornada de dissabte en general entretinguda i igualada. En la classe Optimist, la més concorreguda tant en Sub16 com Sub 13 i Sub 11 i amb presència d’Es Nàutic, CM Mahón i CN Villacarlos, de moment Toni Mesquida (CN Ciutadella) comanda a la classificació general però seguit de molt aprop per Sergi Pons (CN Villacarlos) i Joan Sosa, també del CN Ciutadella.

Neus Soler (CNC) lidera de moment el Sub 13 i Joaquin Pérez (CMM) els Sub 11, com a únic participant.

Els tres primers d’Optimist de moment en el Trofeu Comodor Sebastià Gordi, Mesquida, Pons i Sosa, es duen només 1 punt de diferència i aquest diumenge es decidirà tot.

En Optimist D i Ilca 4 el domini és del CN Ciutadella, club que hi té més participació amb diferència. En D van davant de moment els CNC Marc Mascaró, Berta Llufriu i Bruno Sanz mentre que en Ilca, els locals Maria Gornès, Tamara Calderón i Francesc Sosa. Precisament la gran novetat del cap de setmana en el Moll de la Trona ha estat la regatista nova en Ilca, Tamara Calderón, ex regatista de jove del CN Ciutadella i ara sénior que retorna al club i aportarà bon ambient i bona tècnica.

Molt emocionants els tres primers empatats per tant i amb un punt de diferència que es decidirà en la jornada dominical.

TONI MESQUIDA, BRUNO SANZ I MARIA GORNÈS, DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA, DEIXEN A LES VITRINES DEL CLUB AMFITRIÓ EL TÍTOL DEL TROFEU COMODOR SEBASTIÀ GORDI 2022

Diumenge agredolç el viscut en la segona i darrera jornada del Trofeu Comodor Sebastià Gordi 2022 que ha organitzat un any més el Club Nàutic Ciutadella. Per una banda, en la classe Optimist, triomf final absolut per el regatista CNC, Toni Mesquida, ja que aquest diumenge no han pogut acabar cap prova enmig de la mar, amb un vent molt inestable que ha provocat que el Comitè de Competició decidís anul·lar dues proves a mig fer, quedant per tant com a definitius els resultats de dissabte. O sigui, victòria final per Mesquida (CN Ciutadella), seguit de molt prop per Sergi Pons (CN Villacarlos) i Joan Sosa, també del CN Ciutadella. Un liderat que aquest diumenge hauria pogut patir moviments però que al final, sense vent, res de res i Mesquida, triomfador amb només 1 punt de diferència. A més, Neus Soler (CNC) guanya el Sub 13 i Joaquin Pérez (CMM) els Sub 11, com a únic participant.

Qui sí que han participat i han patit canvis a la classificació final han estat els Optimist D i els Ilca 4. Si bé dissabte en els D anava davant Marc Mascaró, en les dues proves de diumenge han reaccionat els altres i al final, victòria absoluta per Bruno Sanz (dissabte tercer), seguit de Mascaró i de Berta Llufriu (dissabte segona), els tres membres del CN Ciutadella, majoritari en aquesta classe del torneig d’aquest cap de setmana.

I en Ilca 4 també hi ha hagut canvis aquest diumenge ja què, tot i guanyar i sense sorpreses Maria Gornès, al final Francesc Sosa i Tamara Calderón s’han intercanviat les posicions de dissabte, acabant per aquest ordre, segon i tercer, els tres també regatistes de la flota CNC.

Bon cap de setmana d’entrenaments per els regatistes locals de cara al Campionat de Balears 2022 que es viurà a finals d’aquest mes de febrer des del Moll de la Trona mateix.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com