Vela. Balear Optimist de Ciutadella. Jornada 2

27 febrero 2022 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

Amalia Coll (CN S’ARENAL) es manté líder i Toni Mesquida (ES NÀUTIC) com a millor menorquí en el Campionat de Balears D’OPTIMIST 2022 que es celebra a Ciutadella

Les aigües de Ciutadella han acollit avui migdia la segona de les quatre jornades de les que consta el Campionat de Balears de Optimist 2022 que se celebra fins demà, Dia dels Illes Balears, a Menorca. Ha estat avui una jornada diferent a la del dissabte quant al temps, ja que els 80 regatistes arribats de totes les illes han viscut a ponent una jornada dominical de poc vent, molt irregular i amb continus canvis i rols.
En finalitzar les tres proves d’avui i fer el còmput general, el regatista del club amfitrió, Club Nàutic Ciutadella, Toni Mesquida, es col·loca com a primer menorquí en el lloc 29 de la classificació general. El seu company, Bernat Soler, es situa el 37 general i Marc Sans, del CM Mahón, el 45.
A més, la també CNC, Neus Soler (47 de la general), marxa quarta sub-13 i com a segona en dones en la seva categoria, en una actuació de moment positiva en línies generals per als participants del CN Ciutadella i del CM Mahón en aquest Autonòmic.
Quant a les primeres posicions de la general, la mallorquina Amàlia Coll, del CN S’Arenal, segueix en el més alt de la classificació autonòmica i ara són segon i tercer, Hugo Rodríguez (S’Arenal) i Tim Lubat del RCN Palma. 
Demà migdia es donarà el tret de sortida a la tercera jornada d’aquest Balear 2022 de Ciutadella, en principi, amb unes condicions semblants a les d’avui.

 

FICHA

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com