Club Bàdminton Pollença. Escolars Mallorca

11 abril 2022 | Por Redacción | Categoria: Bádminton, Otros Deportes
 
Despres del exit aconseguit a Pollença la setmana pasada amb els campionats de Balears, aquesta setmana hem seguit amb els campionats escolars de Mallorca que es varen celebrar al Germans

Escales de Palma. Les Alcudienques del CBPollença Antia i Laia varen fer un bon paper i tot i que va haber partits molt duurs varen possar en practica lo que la nova entrenadora del CBPollença a començat a implementar al Club.

Aixi les Alcudienques ja se situan en la taula clasificatoria dels escolars de Mallorca que donen acces a un puesto per disputar les finals escolars balears que es celebraran el mes de Juny a una sede encara per determinar.
 
Per el que fa als Pollencins Esteve i Caterina no varen poder participar aquesta jornada pero estan de moment clasificats per les finals en el cas de Caterina i lluitant en el cas de Esteve per arribar a aquestes finals.
 
Dimarts tendrem la master class den Lluis al que asistirem tots amb gran ilusio ja que es el entrenador de una campeona de Espanya i ben segur que ens guiara per un cami ben bo.

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com