Cap de setmana de Badminton en el TTR del CIDe

29 mayo 2022 | Por Redacción | Categoria: Bádminton, Otros Deportes

Club Bàdminton Pollença

Vaja un cap de setmana de badminton que hem tengut.

Club Badminton Pollença, Varem  començar el dissapte amb el TTR del CIDe alla on les nines varen fer un gran paper. Les mes petites Laia i Paula se varen penjar dues medalles de plata Na Paula al individual femeni amb un darrer partit de infart i na Laia fent parella amb en Jorge. Na Laia per la seva part va fer campeona del dobles femeni sub 13. Na Antia per la seva part va tenir mala sort amb els emparallaments i amb cualque arbitratje dubtos pero va fer un gran torneig.

El diumengue va esser una festa en tota regla alla on varem disfrutar de jugar entre companyeros i pasar.mos ho d’allo mes be gracies a la sasociacio 31demaig que un any mes mos va ajudar a fer un torneig de companyarisme i germanor. A part dels trofeus de la asociacio 31demaig, els de PRIMERA IMPRESION ens varen regalar dues camisetes amb serigrafies a triar que varen tocar a na Laia i a en Miquel Angel que segur que pasaran per eu moll a recollir ben aviat.

 

Club Bàdminton Pollença

Club Bàdminton Pollença

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com