C.N.C. Campionat d’Europa Ilca6

5 julio 2022 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

A manca de dues jornades per concloure el campionat d’europa ilca6 de tessalònica, david ponsetí (es nàutic) es mante encara amb opcions de tot en el difícil grup OR

Tot per decidir i veure encara en el Campionat d’Europa Ilca6 que es du a terme aquesta setmana a Tessalònica, a Grècia, fins aquest dimecres dia 6 de juliol. I en el primer dia de les finals del Grup Or per el regatista del Club Nàutic Ciutadella David Ponsetí el vent ha seguit molt inestable en intensitat i direcció. Per ara, a manca de dos dies per a la conclusió de l’Europeu 2022, el regatista del CN Ciutadella està situat en la posició 32 de la classificació general d’Or, entre els 70 millors del continent. Un Ponsetí que està molt motivat i amb ganes, ja que encara queden dos dies de campionat i quatre proves per fer.

La següent jornada a Grècia sí que es presenta molt important per David Ponsetí i és clau aconseguir uns bons resultats i arribar al darrer dia depenent d’un mateix, malgrat que les previsions segueixen essent inestables.FICHA

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com