El Trofeu Ciutat d’Inca de ciclisme celebra la seva 82a edició

28 julio 2022 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo

  • Aquesta prova, organitzada pel Club Ciclista d’Inca, s’ha convertit en el critèrium ciclista més antic d’Espanya. 
  • També s’entrega el XXIX Trofeu Jaume Mestre, que premia la combativitat. 

28/07/2022. El pròxim divendres, 29 de juliol, se celebra una nova edició del Trofeu Ciutat d’Inca de ciclisme, en el marc de les Festes Patronals de Sant Abdon i Sant Senén. La prova, que arriba enguany a la seva 82a edició, és el critèrium ciclista amb més antiguitat d’Espanya. De forma paral·lela, com cada any, s’entregarà també el XXIX Trofeu Jaume Mestre que premia la combativitat a la prova i l’aconsegueixen els corredors i corredores que disputen més esprints.

La competició, organitzada pel Club Ciclista d’Inca amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Inca, manté el mateix circuit de les edicions anteriors i es durà a terme un any més al barri de Crist Rei d’Inca, amb sortida i arribada a la plaça del Lledoner. S’espera una gran participació amb la presència dels millors corredors illencs, així com de les futures promeses balears en les diferents categories. Actualment, ja hi ha més de 100 participants inscrits. 

Les diferents curses per categories començaran a partir de les 15:30 hores. Més informació i inscripcions:

 

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com